עגלות תינוק - וטיולונים שתקועים על 90 מעלות :-/

• הוסף לסימניות
חברות, אני רק מזכירה - אני מחפשת המלצות על עגלות פרימיום. יפות ויקרות, וכמובן שקודם כל נוחות לאם ולילד..

• הוסף לסימניות
הטיולון של מאמאס אנד פאפאס נשכב לגמרי

• הוסף לסימניות
אחרי הכל אני ממליצה על בייבי ג'וגר, נכון שנמאס...אבל יש היום צבעים מהממים והקיפול הוא ממש גאוני ונח, האמבטיה גבוהה ונותנת נוחות לאם ולתינוק ובכלל האחריות שלהם זה משהו שווה.
אם לא בא לך ג'וי כרום היא חלופה טובה ויפה וגם זולה משמעותית.
בהצלחה ובקלות....

• הוסף לסימניות
מוצי כבדהההה ורחבההה
65 ס"מ רוחב
חצי מהמקומות היא לא נכנסת...

• הוסף לסימניות
מצאתי את הפג סקייט באתר שלהם בחו"ל ב-590$! חצי מחיר מכאן בארץ
משלוח דרך BUY2USA יעלה מקסימום 500 ש"ח
מה אומרות??

ואם אני קונה בארץ, אז אני צריכה למצוא חנות שעדיין מוכרת את העגלה הזו,
ואז להחליט - פג סקייט או סילבר קרוס?

אוףףףףף
נמאס לי כבר
אני לא יודעת מה להחליט
שום דבר לא מושלם בעיני

• הוסף לסימניות
שום דבר בעולם לא מושלם... :/

לפני שאת קונה את הסילבר קרוס תבררי על האיכות- שמעתי מכמה שהיא בילתה להם בתיקונים המון.

• הוסף לסימניות
אם יעזור לך אני מתלבטת דווקא בין האורבו של ממאס אנד פפאס לבין אביו של אינגליזינה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1399707:
מצאתי את הפג סקייט באתר שלהם בחו"ל ב-590$! חצי מחיר מכאן בארץ
משלוח דרך BUY2USA יעלה מקסימום 500 ש"ח
מה אומרות??

ואם אני קונה בארץ, אז אני צריכה למצוא חנות שעדיין מוכרת את העגלה הזו,
ואז להחליט - פג סקייט או סילבר קרוס?

למיטב ידיעתי מוכרים את הסקייט בברכפלד בתינוקי בברכפלד באזור ה-2800 ש"ח (יכול להיות רק שאין להם את כל הצבעים)
אני קניתי באמזון לפני 3 שנים ומישהו הביא לי לארץ, יצא לי 2200 ש"ח
גיסתי קנתה עם משלוח דרך BUY2USA ויצא לה קרוב ל-3500 ש"ח
כך שאם ההפרש לא גדול כדאי לך לקנות כאן בחנות עם שרות ואחריות-
האחריות בארץ היא של היבואן ולא של פג, אז אם קנית בחו"ל אין לך אחריות בארץ. (לא שהיתה חסרה לי האחריות... :cool:)

• הוסף לסימניות
תודה, אני אבדוק בתינוקי!

• הוסף לסימניות
התקשרתי לתינוקי, נגמר להם וכבר לא יהיה.. :(

• הוסף לסימניות
ואם כבר פג סקייט... לא ממש קשור אבל בכל זאת:
למכירה מגש לעגלה חדש באריזה ב-120 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירונת;1399750:
ואם כבר פג סקייט... לא ממש קשור אבל בכל זאת:
למכירה מגש לעגלה חדש באריזה ב-120 ש"ח

אם אקנה את העגלה, אז אקנה ממך :)

• הוסף לסימניות
אגב לא עברתי על כל השרשור,

אבל כמעט אף אמא שקנתה עגלה ב-X,XXX ש"ח לא תודה שזה שיש זוית קבועה במושב זה מפריע לילד, אלא היא תניח שהילד יתרגל וכמו שכולם נהנים גם הילד שלה יהנה.

אני לפני הלידה האחרונה שלי עשיתי סקר עגלות וכמעט קניתי את הבוגבו הרגילה,
אלא שאחיינית שלי בגיל 8-9 חודשים היתה אצלי שעה וחצי במושב בוגבו והיא לא מצאה לעצמה מקום לישון, וממש בכתה מתסכול וראו שלא נוח לה.
אמא שלה הגיבה לי: כן, קשה לה עם זה, היא תתרגל...
אבל אני כבר ירדתי מהעגלה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה אתם רוצים.
יש לי סטוקי וגם טיולון רגיל של טאי טאי.
שניהם מעולים. על שניהם אני ממליצה.
התינוק ישן היטב בשניהם גם יותר משעתיים.
אישית אני מעדיפה את הסטוקי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1399707:
מצאתי את הפג סקייט באתר שלהם בחו"ל ב-590$!

אוףףףףף
נמאס לי כבר
אני לא יודעת מה להחליט
שום דבר לא מושלם בעיני

מה ששמתי לב, שהבוגבו בי זה היחיד שלא שמעתי עליו שום תלונה...
אפילו שכבר די נמאס ממנה... אין מה לעשות זה שווה וממש עונה על כל הדרישות. גם יצא עכשיו דגם עם אמבטיה.
מתקפלת בקלות, סל גדול למטה, מושב מרווח לתינוק, נוחה וקלה להליכה, דו כיווני, אופנתית
אין לי אותה... אבל זה מה שהייתי קונה היום...

האם יש מישהו שיש לו את הבוגבו בי ויש לו מילה לא טובה עליו? אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
אני עכשיו קניתי לתינוקת בת חודש עגלת בייבי ג'וגר (4 גלגלים), עם מזרון (קונים בנפרד- 230 ש"ח), ואני ממש מרוצה. (בקודמים היו לי עגלות אחרות והם לא היו ככה אחרי כמה שבועות שימוש).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tttsarattt;1399845:
האם יש מישהו שיש לו את הבוגבו בי ויש לו מילה לא טובה עליו? אשמח לשמוע!

היא רגישה מאוד!
שמעתי מהרבה חברות שנשבר להם חלקים (לי נשבר הגגון...)
אבל חוץ מזה היא באמת מעולה.
סוחבת שני ילדים (עם טרמפיסט) ועדיין טסה...

• הוסף לסימניות
הבוגאבו בי מכוערת מאד בעיני, אני ממש לא מתחברת לעיצוב שלה
נראה לי שאני הולכת לחפש איזה בוגאבו קמיליון במצב חדש ביד2, לפעמים יש שם מציאות שוות

• הוסף לסימניות
אם כבר "טנק" קמיליון ואם כבר יד 2 - אז תחפשי שם עגלת סטוקי... יוקרתית ונוחה מאד להליכה.

• הוסף לסימניות
אני שמרתי על ילדה שהייתה מגיע עם בוגבו בי. ילדה בת 7 חודשים שכל דקה הייתי בתוחה שהיא תמצא את עצמה על הרצפה!
אין שוליים מסביב שמגן על התינוק...זה כמו ששוכבים על מזרון שטוח. נראה לי ממש מפחיד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה