עגלות תינוק - וטיולונים שתקועים על 90 מעלות :-/

לאחותי יש את ה-joolz והיא מרוצה ממש - חוץ מהכובד כמו כל היפות...
אני עם מוצי, ממש קשה לי לחשוב על אחרת... הכי נוחה לאמא ולתינוק, ואחרי 3 ילדים נראית חדשה. כי היא מתכבסת וכמעט לא השתחקה - שלי בצבע חאקי מטאלי מהמם. ממליצה! (אם את רוצה יד2, דברי איתי :) )

נכתב ע"י ימית;1400441:
מבחינת כביסה, מה הכי מתכבס בקלות?
מאמאס אנד פאפאס, ג'וי, או בוגבו קמיליון?
וכן מבחינת מדרגות, מה עולה הכי בקלות?
יש לי בוגבו קמיליון
מתכבס בקלות, עולה מדרגות בקלי קלות! גם לא מרגישים את המשקל בגלל הגלגלים הגדולים שקופצים לך כלפי מעלה בכל מדרגה.

שרית, גם אני התלבטתי המון ובסוף החלטתי על הבוגבו קמיליון
גם הפריעה לי העניין של ה90 מעלות, ובסוף אני רואה שלילדה שלי זה בכלל לא הפריעה, היא אהבה מאוד לישון שם. אצל המטפלת היה לה אפשרות לישון גם במיטה והיא רצתה דווקא בעגלה...
היא עברה לטיולון (יויו) בגיל שנה ו5 חודשים, כי נולד לה אחות :)

הסיכום שלי אחרי כל הבירורים: (מעודכן לפי מה שהיה בשוק לפני שנתיים)
אם את רוצה עגלת פריום, שכוללת אמבטיה אז רק הבוגבו הוא קל ולא כבד לעומת האחרים.
כל האחרים הם באמת "טנק"...
מה שעשיתי, ניסיתי בחנות להרים את העגלה כמו שאני רוצה לעלות מדרגה/מדרכה, ובדקתי איך זה מרגיש לי, כי יש עגלות שמבחינת המשקל הם קלות יותר אבל בתכלס' בשימוש זה מרגיש כבד, זה עניין של כח מנוף, איך העגלה והגלגלים בנויים. ובזה בוגבו אלופים! הוא כ"כ קליל ונעים לשימוש, אל אף משקלו (את רק במח נותנת לו פקודה לעלות מדרכה והוא קופץ לך, נותנת לו הוראה להסתובב בסיבוב והוא מסתובב בלי להרגיש... ;))
גם בפירוק של האמבטיה, בבוגבו את יכולה להקליק כל פעם בצד אחד ואז להוריד את האמבטיה, כך שניתן לעשות את זה ביד אחד.

נכתב ע"י free;1401663:
לאחותי יש את ה-joolz והיא מרוצה ממש - חוץ מהכובד כמו כל היפות...
אני עם מוצי, ממש קשה לי לחשוב על אחרת... הכי נוחה לאמא ולתינוק, ואחרי 3 ילדים נראית חדשה. כי היא מתכבסת וכמעט לא השתחקה - שלי בצבע חאקי מטאלי מהמם. ממליצה! (אם את רוצה יד2, דברי איתי :) )

אם זה לא היה בשימוש אצל 3 ילדים הייתי שוקלת את העניין.. :rolleyes:

נכתב ע"י sarit_f;1401644:
למישהי יש ניסיון עם העגלות הבאות? :
1. ג'ולז JOOLZ
2. אויסטאר oyster

לי יש ג'ולז
היא עגלת פרמיום יפה מאד
ולא יקרה
גלגלי אויר גדולים
סל קטן
לא מתקפלת עם האמבטיה אבל עם הטיולון כן

לי היתה בעיה שעליתי וירדתי איתה במדרגות לקומה שניה או יותר יום יום
וזה לא טוב לשום עגלת פרמיום והבסיס שלה נשבר בגלל זה
החלפתי אותו ב350 ש"ח

נכתב ע"י סתם;1401812:
לי יש ג'ולז
היא עגלת פרמיום יפה מאד
ולא יקרה
גלגלי אויר גדולים
סל קטן

לי היתה בעיה שעליתי וירדתי איתה במדרגות לקומה שניה או יותר יום יום
וזה לא טוב לשום עגלת פרמיום והבסיס שלה נשבר בגלל זה
החלפתי אותו ב350 ש"ח

ועד כמה היא נוחה לאמא ולילד?

נכתב ע"י sarit_f;1401815:
ועד כמה היא נוחה לאמא ולילד?

ממה שידוע לי הג'ולז פשטו את הרגל ואין להם שירות בארץ (שלהם עצמם)
תקנו אותי עם אני טועה

אה, והיא לא סופר יפה בעיני

לי יש נסיון עם אויסטר.
היא קלה ונוחה מאד לאמא ולתינוק וגם עיצוב חמוד.
לא ממליצה עליה כי היא חלשה,
לא מתאימה למדרגות.

נכתב ע"י sarit_f;1401644:
למישהי יש ניסיון עם העגלות הבאות? :
1. ג'ולז JOOLZ
2. אויסטאר oyster

באתר הזה יש סקירה ממש טובה על העגלה הזו.

נכתב ע"י סתם;1401812:
לי יש ג'ולז
היא עגלת פרמיום יפה מאד
ולא יקרה
גלגלי אויר גדולים
סל קטן

הגלגלים מתפוצצים (אפי' מחוד של נעץ בערב סוכות - קרה אצל שכנתי)
ואין שירות מהחברה.
החליפה בחנות אופניים.............:mad:

לי יש גלגלי אויר וכמעט לא קורה שמתפנצר, ב6 שנים אולי קרה פעמים או שלוש. וכשזה קורה זה ספור של 20 ש"ח. רק לנפח במשאבה צריך מפעם לפעם וזה פושט ממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה