נכתב ע"י KR;1109812:שאלה ממש מידי כללית.
צייני את הגיל וההעדפות שלך ויוכלו לכוון אותך.
נכתב ע"י הלו קיטי;1109831:מאמס אנד פאפס ראיתי גם ב1800
בביתרנכתב ע"י נמנמת;1109850:איפה?
איזה דגם? כולל אמבטיה וטיולון?אני קניתי עגלה של ביבה (לא מפוארת) ב1200
נכתב ע"י א.ת. פ.;1109836:מימה היא יקרה באזור ה6000
אני מאוד מאוד מרוצה מI CANDY יפה מאוד וסופר נוחה!
איך העגלה של ביבה, ומאיפה קנית?נכתב ע"י poto12;1109867:למה 2500 זה לא מטורף???
מה מצדיק היום את המחיר המטורף של העגלות?
אני קניתי עגלה של ביבה (לא מפוארת) ב1200 (יתכן שיש ביותר זול
עגלה קלה ונחמדה מאד מזכירה את הבייבי גוגר רק יותר קלה ויותר זולה
נכתב ע"י levy;1109942:אני קניתי עכשיו עגלה משולבת של "קולסטרה", כאן בארץ זה לא מוכר, אבל זו חברה עם אבא.
עגלה חזקה מאוד, נוחה מאוד, גלגלי אויר, אפשר לקפל רק עם יד אחת, וכן ניתן לקפל את הטיולון בלי צורך להפריד את החלקים, ועוד פלוס, קל מאוד לעלות איתה במדרגות,
והמחיר די סביר: 3600.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים