• הוסף לסימניות
ראיתי עכשיו ביד 2 עגלות מדהימות, נראות כחדשות במחירים סבירים ביותר.
לא חבל לקנות חדשה?

• הוסף לסימניות
רק לא אינפנטי דגם מיקה, מאוכזבת מאוד! אל תתפתי למחיר: 1800. תבררי על שרות תיקונים לפני הרכישה, לא משנה איזו חברה!

• הוסף לסימניות
ראיתי בעבר פרסומות על העגלה של קולסטרה כאן בארץ. צריך לחפש.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על העגלה של 'ביבה' דגם היפי.
עגלה נוחה להדהים, גלגלים מחליקים בקלות, קלה לקיפול, אמבטיה רחבה וגם לא יקרה בכלל - יש אותה לגיסתי והיא ממש מרוצה, נראה לי עלתה להם בסביבות ה-2100 (נקנתה בחנות "בייבי סטאר" בראשל"צ)

צפה בקובץ המצורף 174565

צפה בקובץ המצורף 174566

קבצים מצורפים

• f_1952012233820155498.jpg
    KB 145.5 · צפיות: 19
  • 1.PNG
    KB 314.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
חשוב מאוד מאוד "לעשות חושבים" ולהתאים את העגלה לנתונים שלך בדיוק.
(ומראש אני מכינה אותך: אין כזה דבר בדיוק. אבל ניתן להתאים לרוב הצרכים).

קשה לקבל המלצה ממשהי שנורא מרוצה מעגלה, אם אינך יודעת מה היא דורשת מהעגלה שלה.
הצרכים משתנים מאשה לאשה.
(זאת מלבד המלצות על עמידות וחוזק שאין תחליף להמלצות מבעלות ניסיון)

למשל, אם יש לך בבניין / בקרבת הבית מדרגות רבות, תברכי את עצמך יום יום אם תצטיידי בעגלה קלה כככל האפשר. ואת לא מדמיינת כמה זה קריטי!
אם את אחת שתלויה בנסיעות באוטובוסים, יקל עלייך מאוד אם העגלה תהיה קטנה יחסית ומתקפלת בקלות ולא טנק בלתי עביר ומורט עצבים.
אם את גרה במרכז העיר וצועדת לכל מקום כמעט ברגל, מתאימה לך עגלה בעלת עבירות מעולה (כלומר, גלגלים שנוסעים מדהים).
וכן הלאה.

לי למשל יש את עגלת בי של בוגבו, מאחר ואני מתמודדת עם המון מדרגות וכן עם אוטובוסים. לא יכולתי להתפשר בעניין משקל העגלה וכן גודלה.
אני מרוצה מאוד בגדול, אבל כמובן שיש לה גם חסרונות.
ככה זה. :)

• הוסף לסימניות
תעשו טובה לכולנו ותקנו עגלות צרות, לא גדולות. זה נורא שאנשים עולים לאוטובוס עם משהו מפלצתי וכשיש עומס ומבקשים לקפל אז עונים- אבל גם בקיפול זה בערך בגודל הזה....
אז נכון, לפי החוק לא צריך לקפל אבל כן צריך להיות בני אדם...

• הוסף לסימניות
לי יש עגלה של חברת ביבה. דגם ביבו. ממש דומה לתמונה שהעלו כאן. עגלה יפה ומאוד נוחה.
חיסרון משמעותי- לא נכנסת במעלית שבבניין. וגדולה גם כשמקופלת ולא נכנסת בתא המטען של הרכב שלנו. לא בדקתי את זה לפני כן.
להליכה היא ממש מעולה וגם מאוד נוחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1110669:
תעשו טובה לכולנו ותקנו עגלות צרות, לא גדולות. זה נורא שאנשים עולים לאוטובוס עם משהו מפלצתי וכשיש עומס ומבקשים לקפל אז עונים- אבל גם בקיפול זה בערך בגודל הזה....
אז נכון, לפי החוק לא צריך לקפל אבל כן צריך להיות בני אדם...

ומאז החוק החדש שאין צורך לקפל עגלות...
נהיינו רזים :)
עגלת תאומים אחת באוטובוס, ואני מעדיפה ללכת ברגל.

• הוסף לסימניות
ממש כך. בדרך כלל זו לא תוספת לנוחות התינוק, העגלה הפנימית לא גדולה בכלל אבל הגלגלים- גלגלי אופניים. למה? אופנה? קצת יותר נוחות? לא קולטת את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1110676:
ממש כך. בדרך כלל זו לא תוספת לנוחות התינוק, העגלה הפנימית לא גדולה בכלל אבל הגלגלים- גלגלי אופניים. למה? אופנה? קצת יותר נוחות? לא קולטת את זה.

רגע, אולי עדיף להמשיך את הדיון כאן

:rolleyes:

• הוסף לסימניות
תמונות של העגלה של מימה יש למישהו להעלות?

• הוסף לסימניות
סתם ככה אני שמעתי שהמימה לא נוחה לתינוק ממשהי שקנתה את זה והתינוק שלה היה צורח כל פעם בעגלה אז היא נאלצה לקנות משהו אחר ולהניח בצד 6.000 ש"ח

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 9500.jpg
    KB 42.3 · צפיות: 22
  • 9500_8.jpg
    KB 47.8 · צפיות: 20
  • 237104.JPG
    KB 23.4 · צפיות: 22
  • 11 (2).jpg
    KB 41.2 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
מאוד לא אהבתי אותן. הן משדרות נוקשות, קשיחות במקום רכות וחום עוטף. אי אפשר שלא לחוש את זה אפילו ממראה התמונה.

• הוסף לסימניות
המימה באמת נראית נוקשה מאד, אבל הסטוקי במבט מקרוב די רכה.

קבצים מצורפים

• Stokke-Xplory-Stroller.jpg
    KB 79.3 · צפיות: 24
  • Lightweight-easy-fold-design-with-Light-Green-font-b-Stokke-b-font-font-b-Xplory-b.jpg
    KB 36.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה להבין מכל הגודל הזה כמה מוקדש לתינוק וכמה למסביב... :)
אולי אני מהדור הקודם...

• הוסף לסימניות
יש לי את המימה ואני לא ממש ממליצה.
היא כבדה מאד, ומקבלת שריטות בשפע.

מה שכן, היא מאד יפה, וגם נוחה לתינוק

• הוסף לסימניות
לא הזוי לקחת סכום כזה ולהשקיע על עגלה לכמה חודשים?
הרי כשהילד גדל אין מצב להישאר עם בומבות כאלו... שווה יופי לכמה חודשים בסכום הזוי כזה?

• הוסף לסימניות
הזוי לגמרי..אני בחינם לא הייתי הולכת עם מפלצות כאלו;)כנראה אני גם מהדור הקודם:cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה