• הוסף לסימניות
ב"ה, בשכונות הסטנדרטיות לא רואים במעט את עגלות היוקרה. כמובן שמי שיש לו אפשרות שיקנה לבריאות, רוב האנשים לא יכולים וגם לא קונים ומי שקונה כשאין לו- עושה את זה בעוד מגוון תחומי חיים ולא האשכול הזה יחנך אותו... זה המצב...ובשביל זה תחנכו את הילדים שלכם היום שלא ירצו מחר לקנות מחרתיים בכסף אולי יהיה להם בעוד שנתיים... :)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול:

מישהי התנסתה עם בבה קונפורט דגם סטריטי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1112244:
ב"ה, בשכונות הסטנדרטיות לא רואים כמעט את עגלות היוקרה.

???

הלוואי שבכל השכונות הסטנדרטיות כולם יוכלו להסתובב עם עגלות לחצי שנה ב7,000 שקל,
למה לא לפרגן לעמ"י?

עושר זה שפע=ברכה

• הוסף לסימניות
ב"ה שרוב האנשים חיים פחות או יותר לפי יכולותיהם. ולכן אם היו רואים הרבה כאלה זה היה בהחלט חילול ד' לעמוד אחר כך על במת הכנסת ולצעוק שמורידים מקצבאות הילדים. אז כעת אני אומרת ב"ה שלא מסתובבים, ואגב, בלי קשר יש משהו שאומר (לא אני) "כך היא דרכה של תורה". מי שהוא אברך כן ראוי שיחיה בפשטות. זה לא ציווי אבל זו דרך חיים, ולכן אני כן שמחה לראות שחיים יחסית בפשטות. אצלנו אגב ישנם גמ"חים של בגדים מיד שניה והרבה קונים שם ובלי בושה. גם על זה לדעתי ברוך ד'. זו הסתכלות מסוימת שלא מחייבת אף אחד כמובן.

• הוסף לסימניות
נכון שיש משהו נחמד בללכת עם עגלה מעוצבת - כמובן למי שאוהב את זה. אבל הרבה יותר כיף - ואני אומרת מנסיון רב, להסתובב עם עגלה נוחה וקלה. הסתובבתי עם עגלה כבדה (סילבר קרוס) ולא הבנתי למה אני חוזרת מותשת. כל נסיעה שהיתה מצריכה קיפול הלחיצה אותי מוות, כל מעבר עם מדריגות היה קשה ומסורבל. עד שקבלתי את השכל והחלפתי אותה בביבה ופשוט פתחתי את העיניים.
כך שלא כל הנוצץ זהב הוא, ומי שמוכן גם לשלם ביוקר וגם לסבול- שיהנה.
ועוד משהו: שבו בתחנת אוטובוס, תראו את הלחץ שנמצאים בו בעלי העגלות המסורבלות מלקפל ולהכניס לבגאז', ותבינו שהן לא נוחות להתנייד איתן. לעומת העגלות הקלילות שמתקפלות ונכנסות לתא המטען ביד אחת. אז מי שחכם לא מסתנוור מהיופי ובודק גם כל מה שמסביב.
אגב אני גם לא ממליצה - ודאי לא לילד ראשון לקנות עגלה ב300 שקלים, כי אח"כ מצטערים מאד ומתחרטים, אבל יש עגלות יפות ונוחות במחירים סבירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה