- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל נ.;1559799:מהיכרות מקרוב...
ההצלחה של ש"ס בבחירות זה הנפילה של אלי ישי, זה מה שהם רצו להשיג
כמה מנדטים הם יקבלו, זה כבר פחות מענין
נכתב ע"י אסתר;1559818:אתם יודעים מה הכי כואב לי?
שהמפלגות הערביות השכילו להתאחד, והשיגו 13, שזה אם איני טועה יותר מכוחם בכנסת הקודמת.
ואילו אנחנו, בציבור החרדי, לא עשינו זאת, והתוצאות בהתאם.
תחשבו אם המפלגות החרדיות היו מתאחדות לגוש אחד, איזה כיף כביר זה היה יכול להיות?
עצוב.
![]()
נכתב ע"י א צענטער;1559814:
נכתב ע"י איטה מרמורש;1559823:בחשבון פשוט, זה יוצא 17!!!
נכתב ע"י OR_Design;1559765:בד"כ אני לא מגיבה בנושאים כאלה,
אבל אני לא מצליחה להבין!!!
לא חבל על כל הקולות של אלו שהצביעו ליחד שהולכים לשווא,
לא היה עדיף להצביע ג או ש"ס?
במקום להתאחד ולהצביע לאותם מפלגות, הפילוג הזה.. כמה שהוא הורס!!
נכתב ע"י מלפפון;1559822:מהכרות מקרוב זה לא נכון!
ברור שהם לא העדיפו שישי יקבל יותר מהם, אבל הנפילה שלו ממש לא משרתת אותם!
ככה יש להם פחות סיכוי להכנס לממשלה עם נתניהו, וכידוע הרצוג הוא ברירת מחדל גרועה יותר.
בקיצור, חבל סתם לומר דברים ולעורר מדנים.
נכתב ע"י OR_Design;1559842:אני מעדיפה לא להיכנס בכלל לדיון הזה,
ולא , אין לי מושג מי אלו רבותיו של אלי ישי, הדבר הייחדי שאני יודעת הוא שהוא זילזל בכבודו של מר"ן והלך נגדו (הוא הרי הרב שלו לא? ממתי אדם חרדי מחליף רב באמצע החיים??) וזה מספיק לי.
נכתב ע"י OR_Design;1559850:ואז?
עושים משהו שלא היית עושה כשמרן עומד מולך?
הוא עומד למעלה ורואה הכל!
מבחינתי ומבחינת כל בוחרי ש"ס הקרובים שאני מכירה - מר"ן תמיד נשאר הרב שלנו.
(כוונתי במילים "באמצע החיים" היתה על אמצע החיים של אלי ישי ולא של מרן)
נכתב ע"י פוזי;1559865:בערוץ 20 דווח כעת על שמונה מנדטים ליהדות התורה עוד לפני הסכמי העודפים
כך מפי ח''כ הרב גפני לפני 5 ד'
מי יתן, בעזרת ה' נעשה ונצליח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים