תח"צ עד מתי נחשה מול הקטסטרופה של קווי בית שמש-אשדוד?

הכוונה שהאוטובוסים יסעו בכביש 383 כמו קווי ביתר?
כן, אני מצרף מפה והסקר שנשלח ע"י איגוד הנוסעים, ניתן להצטרף ע"י שליחת מייל אליהם.
‏‏לכידה.PNG
בית שמש.PNG
סמל איגוד הנוסעים.PNG
בין עירוני.PNG

עד מתי?
בזמן האחרון הם שולחים אוטובוסים שיש להם תא מטען קטן ואחרי 3 4 תחנות הנהגים אומרים אין מקום בתא המטען
וזה אחרי שיש רק 4 אנשים באוטובוס שהם הכניסו את המזוודה שלהם
ואז קורה שהם נוסעים רק עם 8 או 10 איש ובכל העיר
מה יהיה עם זה
עד מתי אנחנו נסבול????????
עם אין מקום אז למה לנסוע בכל העיר
ואם צריך לנסוע בכל העיר אז תביאו אוטובוסים עם תא מטען יותר גדול!!!!!!!!!!!!!!!
כל שבוע זה אותו סיפור

עד מתי?
בזמן האחרון הם שולחים אוטובוסים שיש להם תא מטען קטן ואחרי 3 4 תחנות הנהגים אומרים אין מקום בתא המטען
וזה אחרי שיש רק 4 אנשים באוטובוס שהם הכניסו את המזוודה שלהם
ואז קורה שהם נוסעים רק עם 8 או 10 איש ובכל העיר
מה יהיה עם זה
עד מתי אנחנו נסבול????????
עם אין מקום אז למה לנסוע בכל העיר
ואם צריך לנסוע בכל העיר אז תביאו אוטובוסים עם תא מטען יותר גדול!!!!!!!!!!!!!!!
כל שבוע זה אותו סיפור
נכון וזה ממש שחוצפה.
אגב מישהו יודע אם לנהג יש אכן זכות שלא לפתוח את תא המטען כמו אלו שלא מוכנים לפתוח את הצד השני?

נכון וזה ממש שחוצפה.
אגב מישהו יודע אם לנהג יש אכן זכות שלא לפתוח את תא המטען כמו אלו שלא מוכנים לפתוח את הצד השני?
הנהג אחראי על בטיחות הנוסעים.
אם לדעתו לא ניתן להכניס או אח"כ להוציא מטען בבטחה מהצד השני, הוא אמור שלא לאפשר זאת.

הנהג אחראי על בטיחות הנוסעים.
אם לדעתו לא ניתן להכניס או אח"כ להוציא מטען בבטחה מהצד השני, הוא אמור שלא לאפשר זאת.
אז מה אנחנו כנוסעים צריכים לעשות שהתופעה הזאות מתמשכת כל ער"ש ומוצ"ש??????

אז מה אנחנו כנוסעים צריכים לעשות שהתופעה הזאות מתמשכת כל ער"ש ומוצ"ש??????
להתלונן!!!!
דיברתי לאחרונה עם משהו במחלקה המשפטית של אלקטרה
לפי משרד התחבורה אפיקים זכו במקום מאד גבוה - בגלל שרק מסתכלים אם האוטובוס יצא ויש להם מעל 95%
ממה שאני הכי סובלת בקו הזה - זה שהנהגים לא עושים את המסלול כמו שצריך, נוסעים בלי שילוט של מספר קו/ ועוד ועוד....
הם לא רואים בבדיקה ראשונה אם הנהגים לא מעלים אנשים או בגלל שלא עצרו/ עצרו ולא העלו כמו הסיבה הנ"ל/נסו בלי מספר קו/ לא עברו בכל התחנות
אחרי בדיקה יותר מעמיקה הם שמו לב על התאריך שהתלוננתי - שהיה אמור להיות עמוס והיו רק 33 אנשים על האוטובוס - אז יש פה בעיה
ממה שאני התרשמתי מאפיקים שהם קשובים אבל יש פה הרבה בעיות שהם לא מודעים לו - וממש חשוב להתלונן!!!!
אולי כדאי לפתוח אשכול שכל אחד יכתוב תאריך ושעה - ומה הייתה הבעיה ונשלח להם פעם בחודש

להתלונן!!!!
לפי משרד התחבורה אפיקים זכו במקום מאד גבוה - בגלל שרק מסתכלים אם האוטובוס יצא ויש להם מעל 95%
ממה שאני הכי סובלת בקו הזה - זה שהנהגים לא עושים את המסלול כמו שצריך, נוסעים בלי שילוט של מספר קו/ ועוד ועוד....
הם לא רואים בבדיקה ראשונה אם הנהגים לא מעלים אנשים או בגלל שלא עצרו/ עצרו ולא העלו כמו הסיבה הנ"ל/נסו בלי מספר קו/ לא עברו בכל התחנות
אחרי בדיקה יותר מעמיקה הם שמו לב על התאריך שהתלוננתי - שהיה אמור להיות עמוס והיו רק 33 אנשים על האוטובוס - אז יש פה בעיה
ממה שאני התרשמתי מאפיקים שהם קשובים אבל יש פה הרבה בעיות שהם לא מודעים לו - וממש חשוב להתלונן!!!!
אולי כדאי לפתוח אשכול שכל אחד יכתוב תאריך ושעה - ומה הייתה הבעיה ונשלח להם פעם בחודש
הבעיה הוא שאין לנו דרך להתלונן
משום שאני הייתי מתקשר ל*8787 עד שפעם אחד אמרו לי אחד המוקדניות שכל השעות זה לא חייב להיות מדויק זה בערך השעה שהם צריכים להגיע
שאלתי אותה האם אני צריך לחכות עד האוטובוס האחרון משום שכל הזמנים זה רק בערך ולא מחייב אז היא אמרה לי שאין כזה דבר חיוב על זמן עם הוא הגיע אז מה טוב ואם לא אז תחכה עד שהוא יגיע

להתלונן!!!!
ואם צריך להתלונן אז האם תוכל לרשום איזה מספר אפשר להתקשר ולקבל מענה
וגם מה זה יעשה האם ישלחו עוד?

אני הייתי השבוע בצומת בית רבן ששם האוטובוס 454 עובר בשעה 23:30 בלילה וזה האוטובוס האחרון לבית שמש
אני ועוד לפחות 8 איש עמדנו שם הגיע האוטובוס ואמר לנו שאין לו מקום והוא לא מעלה רק 3 אנשים והשאר שהסתדרו
אמרתי לו אין לי איך להגיע לבית תן לי לעלות והוא לא נתן לנו לעלות
הייתי צריך לנסוע עם אחד לאשדוד ומשם לקחתי דרייבר לבית שמש ועלה לי 180 ש"ח
ומי משלם לי את זה עכשיו?????
אין למי לדבר
כואב הלב!!!!

אני הייתי השבוע בצומת בית רבן ששם האוטובוס 454 עובר בשעה 23:30 בלילה וזה האוטובוס האחרון לבית שמש
אני ועוד לפחות 8 איש עמדנו שם הגיע האוטובוס ואמר לנו שאין לו מקום והוא לא מעלה רק 3 אנשים והשאר שהסתדרו
אמרתי לו אין לי איך להגיע לבית תן לי לעלות והוא לא נתן לנו לעלות
אין למי לדבר
כואב הלב!!!!
עכשיו אף אחד לא ישלם
אבל אם תנסה לפנות לאפיקים, סיכוי לא רע שהם ישלמו לך

אם הם לא מסכימים לשלם, אתה יכול לתבוע אותם, ולקבל גם תשלום לא רע על הטרחה הזאת, וגם לעזור למאמצים להרחבת הפעילות של הקו.

עכשיו אף אחד לא ישלם
אבל אם תנסה לפנות לאפיקים, סיכוי לא רע שהם ישלמו לך

אם הם לא מסכימים לשלם, אתה יכול לתבוע אותם, ולקבל גם תשלום לא רע על הטרחה הזאת, וגם לעזור למאמצים להרחבת הפעילות של הקו.
מה זה אומר עכשיו
מתי כן?

אז היא אמרה לי שאין כזה דבר חיוב על זמן עם הוא הגיע אז מה טוב ואם לא אז תחכה עד שהוא יגיע
זה לא נכון.
אם היית לוקח מונית רשמית עם קבלה והיית שולח את זה לאפיקים לדעתי הם היו מחזירים לך בגלל שזה אוטובוס אחרון.

הבעיה הוא שאין לנו דרך להתלונן
משום שאני הייתי מתקשר ל*8787 עד שפעם אחד אמרו לי אחד המוקדניות שכל השעות זה לא חייב להיות מדויק זה בערך השעה שהם צריכים להגיע
שאלתי אותה האם אני צריך לחכות עד האוטובוס האחרון משום שכל הזמנים זה רק בערך ולא מחייב אז היא אמרה לי שאין כזה דבר חיוב על זמן עם הוא הגיע אז מה טוב ואם לא אז תחכה עד שהוא יגיע
להתלונן באפיקים - ואם הפקידה מדברת לא לעניין לבקש מישהו יותר בכיר

אפיקים ברוב המקרים מחזירים את הכסף בצירוף קבלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה