נכתב ע"י פלאפון;1399697:אני רואה שקיבלתי משוב בנושא ההתרמות,
אבל איני מתכוונת לטלמרקטינג בהתרמות אלה בתור טלפנית שיכנוע לחב' כלשהי...
נכתב ע"י שושיה;1399726:אז תתכונני לטריקות טלפון...
ולהמון תיסכול
ולעומת זאת פרפורי לב משמחה כשאת מצליחה...
השאלה גם כמה כושר שיכנוע יש לך.
נכתב ע"י פלאפון;1399733:ברור שזה מה שאני מכינה את עצמי.....
אבל בעצם מה איכפת לי?? זה לפי שעות ולא לפי אחוזים....![]()
נכתב ע"י שושיה;1399766:עדיין, כשמישהו טורק עלייך את הטלפון, את נעלבת אישית בלי קשר לשעות ולאחוזים, את תצטרכי להפריד בינך לבין העבודה, ללמוד שהבנאדם שנמצא מאחורי הקו לא מכיר אותך, וכך אם הוא אומר עלייך משהו שגורם לך להעלב לא יודע שנעלבת.
אם את טיפוס חזק (אולי שכלי...) ייקל מעלייך.
אני אישית טיפוס ריגשי מאוד ולקח לי זמן להפריד, להכניס לעבודה המון שכל ולפעמים לתבל קצת עם רגש.
בתכל'ס זו לא עבודה אידיאלית (משערת לעצמי שלא עליה חלמת...) קחי אותה באיזי ותני לעצמך לחלום ולהתפלל על עבודה כמו שאת באמת אוהבת, אולי יום אחד בעז"ה תעבדי בה...
אני עדיין חולמת...
נכתב ע"י פלספלס;1399803:לא יודע מי המציא את המקצוע המוזר הזה, אבל עבודה נורמלית זה לא. 90 אחוז לא מתאימות לזה מהטעמים שהוזכרו לעייל, וה10% הנותרות הם נשות שיווך במקצוען שהיו מרוויחות הרבה יותר בשיווק...
לעצם העניין, לא יודע מי התיר ל"גופי הצדקה" הנ"ל, כמו גם "קווי הנייעס" למיניהם, להטריד אנשים, בקרוב זה ייכנס לחוק (כעת אסורה רק שיווק טלפוני) לרווחת הציבור.
לפעמים (בפרט בתקופות כמו ערב החגים) זה ממש לא נסבל כל שעה מספר טלפון אחר, חלק מענה קולי וחלק טלפניות, זה פשוט מטריד ברמות.
זה לא אומר כמובן שצריך לפגוע בטלפנית (למרות שלפעמים היא גם מגזימה) הארגון אחראי לזה.
נכתב ע"י פלאפון;1399815:צודקת 100% .....
אבל אם זה היה העבודה היחידה שמצאת גם היית אומרת את זה??
(ולא, לא מדובר בהתרמות ולא בקווי נייעס....)
נכתב ע"י פלספלס;1399844:אני הגבתי על התרמות רק לאחמ"כ ראיתי שמדובר על שיווק בעצם, חלק מהדברים נכונים גם לזה, אבל את מבחינתך צריכה לבחון אם את מתאימה לזה או לא, עדיין לא ברור לי מה התפקיד הספציפי שלך (לדוגמא: סלקום שלום מדברת Y רציתי לעניין אותך במבצע חדש של שיחות לכל היעדים ב9.90 (הלוואי) נשמע הרבה יותר טוב מ: שלום כאן ארגון החסד חן וחסד יש פה משפחה עם 6 יתומים שזקוקים בדחיפות למעיל לחורף, התקרה דולפת והרצפה שבורה...) ואת צריכה לבחון את עצמך ביחס לתפקיד.
אם זה מתאים לך, סבבה.
גם הייתי עונה כך, אחרי זה חשבתי למה סתם לעבוד על אנשים?נכתב ע"י שושיה;1399639:אז אני עונה בד"כ "אחשוב ע"כ, תני לי טלפון לחזור אליך אם תהיה לי אפשרות"
נכתב ע"י sh12;1399975:הערה קטנה לתשומת לב-
בהרבה ממקומות עבודה שכאלו, העובד מתחייב על תקופת עבודה (חצי שנה / שנה/ שנתיים)
ואם ברצונו לעזוב לפני סוף התקופה, עליו לשלם קנס!! (בד"כ שווי של חודש - חודשיים ="זמן לימוד העבודה")
אז תבדקו טוב את התנאים, שלא תצאו בנזק...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים