עוגות/עוגיות עוגיות אלפחורס מושלמות

@shira bira לא יודעת למה לא הגבתי כאן עד עכשיו.
הכנתי את המתכון הזה עשרות פעמים, אני מכינה אותם קטנים בגודל של פקק ירוק קטן של מי עדן.
הם יוצאים קטנטנים ומתוקים:giggle:
ממש תודה על המתכון!!
לכמה זמן שמים את הבצק במקרר?

התבלבלתי.....
שמתי במקפיא במקום במקרר.
בשיא הכייף לאחר שעה אני מוציאה את הקערה ובאה להכין אלפחורס מושלמים........
אבל...................
כמה זמן לפני שאני רוצה להכין שוב אני צריכה להפשיר?

התבלבלתי.....
שמתי במקפיא במקום במקרר.
בשיא הכייף לאחר שעה אני מוציאה את הקערה ובאה להכין אלפחורס מושלמים........
אבל...................
כמה זמן לפני שאני רוצה להכין שוב אני צריכה להפשיר?
פשוט תפשירי ומעבדים קצת ביד כדי להחזיר לו את הגמישות

@shira bira
הכנתי עכשיו נראה מעולה מתכון קל ונח
איך כדאי לי לשמור עד פורים למלאות את העוגיות ולהקפיא להקפיא ריק למלאות ולשמור בקופסא לא בהקפאה וכו?

תודה

@shira bira
הכנתי עכשיו נראה מעולה מתכון קל ונח
איך כדאי לי לשמור עד פורים למלאות את העוגיות ולהקפיא להקפיא ריק למלאות ולשמור בקופסא לא בהקפאה וכו?

תודה
למלא ולהקפיא אטום היטב

פטנט שמאז שעשיתי לא נגמר מהמקפיא ברגע:

מכינה כמות ומקפיאה ללא מילוי- אף אחד מהילדים לא מתלהב מעוגיות די סתמיות..

לפני שימוש או משלוח ממלאת ברגע עם כפית ח''פ- כמובן רק ריבת חלב הסמיכה הכי מוצלח של קומידה לטעמי, ומגלגלת בקוקוס-ענין של דקות (שומרת במקפיא גם צלוחית עם הקוקוס שנהיה חלבי..)
אצלי זה לא עובד - העוגיות, מיני וללא ריבת חלב - נאכלות בלי אבחנה, לצערי.

תודה על המתכון המושלם!!!!
יצא טעים ומיוחד! בצק כייף ןנח לעבודה

שדרג את המשלוחי מנות לרמה אחרת:)

פליז שמישו יענה לי עכשיו,
אפשר להשתמש בקמח לעוגות?
אם כן מה הכמות?

מה זה קמח לעוגות?
בסדר הסתדרתי,
בסוף מצאתי קמח רגיל
יצא פצצה!!!!!!!
למרות שהבצק לא יצא נוח לעבודה בכלל. התפורר מאוד, ולא יצאו לי יפים מידי...
ולמרות שאני לא חסידה של אלפחורס אבל זה....
(y) תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה