- הוסף לסימניות
וגם העוגן כמובן נמוך משמעותית ברוב המקרים (לא בין בנקים)נקו' נוספת, מה שמדברים היום שהמרווחים מאוד זולים ביחס לעבר ולממוצע הרב שנתי, תקף יותר לגבי הקצרים יותr
וגם העוגן כמובן נמוך משמעותית ברוב המקרים (לא בין בנקים)נקו' נוספת, מה שמדברים היום שהמרווחים מאוד זולים ביחס לעבר ולממוצע הרב שנתי, תקף יותר לגבי הקצרים יותr
ולא יותר? כלומר הכיוון חיובי או שלילי יכול להיות גם יותר גרוע?מדברים על עלייה של בערך 0.05%
צפי גם לא נמצא בסמארט, זה בא ממעקב אחר המסחר באג"ח בבורסה, וכמובן צריך לדעת מה המנגנון של העוגן ולפי איזה תאריכים בכל בנק.ולא יותר? כלומר הכיוון חיובי או שלילי יכול להיות גם יותר גרוע?
אגב מאיפה הנתונים (אין לי סמארט)
היי חברים יקרים אני באמצע תהליך של מיחזור אשמח לדעת מה היה העוגן של המל''צ כל שנתיים וחצי בחודשים 6.7.8 בבנק לאומי פשוט הבנק איחר במסירת החוזה השאלה שלי על איזה עוגן להתעקש איתם תודה
תודה על החודש?
תלוי מה הסכום.נ.ב.לקחתי עם יועץ לפני שנה ו3 חודשים ואני רואה שהמרווחים שיש לי זה 1.1 כך שלכאורה כדאי למחזר.
כמה ריבית בכל מסלול?יתרה כ800 אלף
מקפיץ מה עוגן החודש מל''צ שנתיים חצי לאומיתודה על החודש?
מקפיץ מה עוגן החודש מל''צ שנתיים חצי לאומי
אוקיי אז להתעקש איתם על העוגן של החודש? הוא הנמוך מבין שלושת החודשים האחרונים? תודהה4.01
עוגן מק"מ כל שנה לאומי ההתעדכן?
אפשר להתעקש על ריבית או על תוספת לעוגן. על עוגן אי אפשר להתעקשאוקיי אז להתעקש איתם על העוגן של החודש? הוא הנמוך מבין שלושת החודשים האחרונים? תודהה
סבב במקרה שלי זה אפשרי היה עיכוב במסירת החוזה וכו' רק שואל האם חודש הוא הנמוך ביותר בעוגן של מל''צ שנתיים חצי לאומי מבין שלשות חודשים אחרונים תודהאפשר להתעקש על ריבית או על תוספת לעוגן. על עוגן אי אפשר להתעקש
תסביר מה היה ומה קרה ומה אתה רוצה לקבל. כי לא קראתי את כל התגובות. עוגן זה עוגן.למיטה הבנתינ אתה רוצה ריבית כמו שהיתה למרות שהעוגן עלה כלומר אתה רוצה להוריד את התוספת לעוגן.סבב במקרה שלי זה אפשרי היה עיכוב במסירת החוזה וכו' רק שואל האם חודש הוא הנמוך ביותר בעוגן של מל''צ שנתיים חצי לאומי מבין שלשות חודשים אחרונים תודה
נכון בהחלטסבב במקרה שלי זה אפשרי היה עיכוב במסירת החוזה וכו' רק שואל האם חודש הוא הנמוך ביותר בעוגן של מל''צ שנתיים חצי לאומי מבין שלשות חודשים אחרונים תודה
עם הצעה מתחרה אפשר לרדת אפילו ל4.7.למחזור פנימי במזרחי לחלק של כ-340 אל''ש למשתנה כל שנתיים. לכמה בערך לדעתכם אני יוכל להגיע לבד, וכמה מתוכם העוגן כרגע
תודה רבה לכל מי שעונה ושיענה לאברך כולל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים