נכתב ע"י תקוה;2118908:אחרי שקניתי את כל החומרים, אני באה לעשות זאת ברוב כבוד ו...
כל הסירים שלי בשריים. גם המקרוגל.
באיזו דרך נוספת אני יכולה להמיס?
נכתב ע"י חנון;2118913:בתוך שקית בכוס מים רותחים
ג"כ רעיוןנכתב ע"י סיגל א;2119059:נראה לי לכל עמ"י בחג השבועות תהיה עוגת ביסקוויטים, גבינה וריבת חלב
גם אני הכנתי, ברור, יצא מרשים וטעעעים!!!!
רק שזו עוגת שחיתות קלורית, חמותי לא תסלח לי
לא היו ביסקוויטים שוקו בחנות אז כדי לקבל 3 צבעים, בשכבה השניה שמתי שוקולד חלבי רגיל במקום לבן.
הטעם מצוין וגם המראה.
תמשיכי לשתף אותנו בדברים טובים כאלה!!!!
ואגב תודה חנון, חסכת לי טירחה מיותרת של שטיפת כלים. חבל שלא המסתי כך עד עכשיו.
נכתב ע"י תקוה;2119076:צריך שקית וכוס גדולים![]()
וזה בדיוק מה שאני אוהבת. תהיו יצירתיות? תמיד ניתן לאלתר...נכתב ע"י חנון;2119089:בקר פיתחה מתכון וכל אחת מפתחת הלאה כיד הדמיון...
נכתב ע"י חוי ג;2119973:לא מצאתי שמנת מתוקה של בד"צ, ילך גם עם ריצ?
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=2115743&postcount=48נכתב ע"י Big;2119977:לא מצאי בשום חנות ביסקויטים ריבת חלב, בקושי היה שוקולד מריר מלפני פסח...
היה ביש בטעם קרמל זה אותו דבר?
אפשר.נכתב ע"י חוי ג;2119973:לא מצאתי שמנת מתוקה של בד"צ, ילך גם עם ריצ?
נכתב ע"י Big;2119977:לא מצאי בשום חנות ביסקויטים ריבת חלב, בקושי היה שוקולד מריר מלפני פסח...
היה ביש בטעם קרמל זה אותו דבר?
נכתב ע"י סיגל א;2119059:נראה לי לכל עמ"י בחג השבועות תהיה עוגת ביסקוויטים, גבינה וריבת חלב
זה הולך להראות כך:
מגיעים לשוויגער עם כל הכבודה שהוכנה ע"י ההוראות של 'בקר' ואז.. זה מתחיל:
וואו מאיפה המתכונים אז את עונה ברור זה 'בקר' מי זאת בקר?! אהה.. אני לא מכירה אבל יש לה מתכונים פצצה!
שווה לכן לנסות![]()
נכתב ע"י אספרסו;2120219:נכתב ע"י סיגל א;2119059:נראה לי לכל עמ"י בחג השבועות תהיה עוגת ביסקוויטים, גבינה וריבת חלב
זה הולך להראות כך:
מגיעים לשוויגער עם כל הכבודה שהוכנה ע"י ההוראות של 'בקר' ואז.. זה מתחיל:
וואו מאיפה המתכונים אז את עונה ברור זה 'בקר' מי זאת בקר?! אהה.. אני לא מכירה אבל יש לה מתכונים פצצה!
שווה לכן לנסות![]()
האמת- פחדתי לרגע לפתוח את האשכול הזה כשראיתי את הניק שלך שם....פחדתי שמשהו התפקשש גם כאן![]()
נכתב ע"י גברת;2120279:כמה זה יוצא כל הריבת חלב?
קופסא? שתיים?
נשמע מגרה...........
בואי ננסה
נכתב ע"י hbecker;2120225:אל תגזימינכתב ע"י אספרסו;2120219:האמת- פחדתי לרגע לפתוח את האשכול הזה כשראיתי את הניק שלך שם....פחדתי שמשהו התפקשש גם כאן![]()
בעקרון יש לי את זה ודברים לא מתפקששים לי כ"כ מהר ובתכלס גם מה שהתפקשש לי יצא בסוף מדהים!
מקווה להעלות תמונות של המתכונים שלך בהמשך ותראי מה יכול לצאת מדברים מפוקששים![]()
נכתב ע"י אספרסו;2120763:נכתב ע"י hbecker;2120225:אל תגזימי
בעקרון יש לי את זה ודברים לא מתפקששים לי כ"כ מהר ובתכלס גם מה שהתפקשש לי יצא בסוף מדהים!
מקווה להעלות תמונות של המתכונים שלך בהמשך ותראי מה יכול לצאת מדברים מפוקששים![]()
שמעת את אנחת הרווחה שלי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים