נכתב ע"י sarit_f;1499509:אין מה לפחד לנסות.. העוגה הזו שהעליתי - היא הראשונה שלי בסגנון..
צריך רק המון סבלנות וזמן.
ציינתי בהתחלה - את כל העוגה אני מצפה בשכבת קצפת (גם בדפנות) ואז מתחילה לקשט.
השוקולד משתחרר ממש בקלות, הוא מספיק כבה בשביל לא להישבר, הוא נדבק לקצפת והנייר פשוט נשלף.
מצו"ב עוגת זילוף נוספת - אבל בלי דמות ספציפית. שעשיתי ליום הולדת של חמותי..
לזלף זה כיף נוראאבל לא אחראית על הלכלוך והבלגן שנשאר אח"כ במטבח
טיפ - להשתמש כמה שיותר בחד פעמי (שקיות זילוף-כמובן!) צלוחיות לערבוב הצבעים וכו'.. יחסוך אח"כ הרבה עבודה. ומומלץ להרחיק את הילדים מהשטח![]()
נכתב ע"י sarit_f;1499382:וזו ההלו קיטי שעשיתי לבת שלי
העיקרון הוא פשוט - עוגה עגולה כלשהי (אצלי היא מושקעת, טורט טובה שבאמצע היתה מלאה בתותים וקצפת) מצופה כולה בקצפת.
את האיור מדפיסים, מניחים מתחת לנייר אפייה, עוברים על זה עם שוקולד מומס
אחרי שהשוקולד מתקשה הופכים את הנייר אפייה עם הציור על העוגה.
השוקולד נדבק לעוגה ואת הנייר מחלצים
ועכשיו - חגיגת זילופים!
להכין צבעי מאכל, שקיות זילוף וצנטרים ולהתחיל לחגוג
(סורי על הצילום הגרוע, צולם מהטאבלט..)
נכתב ע"י תמר21;1502713:שרית זה נראה מיוחד מאד!!!!!
ממה עשית את הצבע הוורוד הזה?
מקווה שזה לא צבעי מאכל.
חשבתי לעשות עוגה כזו, התמונות פה בכל אופן עושות משהו
אבל אנחנו משתדלים להימנע מצבעי מאכל.
לפי איך שהסבירו פה, הטכניקה לא קשה, וציור ב"ה זה לא הצד החשוך שלי..
ועכשיו העוגה שלך שכנעה אותי שזה יותר מדי מוצלח מכדי להמשיך לראות
אבל איך עושים את הוורוד הזה? זה נראה יותר מבצק סוכר מאשר קצפת צבועה.
אני טועה?
ואם כן - הבצק סוכר הוא לא עבודה כפולה?
אשמח לדעת
טעטד שאלה - ממה עשית את הזילופים המדויקים של השוקולד? זה טכניקה מסוימת או פשוט עם שקית זילוף קטנה רגילה?
אשמח לדעת!
נכתב ע"י תמר21;1502713:שרית זה נראה מיוחד מאד!!!!!
ממה עשית את הצבע הוורוד הזה?
מקווה שזה לא צבעי מאכל.
חשבתי לעשות עוגה כזו, התמונות פה בכל אופן עושות משהו
אבל אנחנו משתדלים להימנע מצבעי מאכל.
לפי איך שהסבירו פה, הטכניקה לא קשה, וציור ב"ה זה לא הצד החשוך שלי..
ועכשיו העוגה שלך שכנעה אותי שזה יותר מדי מוצלח מכדי להמשיך לראות
אבל איך עושים את הוורוד הזה? זה נראה יותר מבצק סוכר מאשר קצפת צבועה.
אני טועה?
ואם כן - הבצק סוכר הוא לא עבודה כפולה?
אשמח לדעת
טעטד שאלה - ממה עשית את הזילופים המדויקים של השוקולד? זה טכניקה מסוימת או פשוט עם שקית זילוף קטנה רגילה?
אשמח לדעת!
נכתב ע"י מירי456;1502696:איך עושים את השושנים המדהימות?
נכתב ע"י BlueRay;1502690:שרית, זילופים מדהימים!
יש באיזשהו מקום הדרכות לזילופים ולציפויי עוגה?
בעיקר בצדדים זה תמיד מתפשל לי![]()
נכתב ע"י OR_Design;1502675:תגידי, כמה חבילות קצפת אני צריכה בשביל עוגה כזאת??
זה ממש נראה מדהים
ואשמח אם תתני לי את המתכון לעוגת טורט שלך![]()
מקסים!!!נכתב ע"י שושיה;1503552:אמא שלי למדה בקורס של כמה שעות עכשיו ממש, אלו התוצאות:
נכתב ע"י טוליפ;1503710:מקסים!!!
למי יש תמונה של ניקי כדי להכין את העוגה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים