נכתב ע"י שריתs;1304100:שכבות או בחושה?
נכתב ע"י bracha;1304107:יש לי שיש קפה מקסימה, אני יוכל להעלות עוד רבע-חצי שעה בערך.
נכתב ע"י bracha;1304107:יש לי שיש קפה מקסימה, אני יוכל להעלות עוד רבע-חצי שעה בערך.
נכתב ע"י שריתs;1304254:גם לי יש מתכון, רק ראיתי שכבר העלו לך .
את מעונינת?
נכתב ע"י profession;1304272:עוגת קפה כמו טורט שת-מיד יוצאת מדהים וגורפת כמויות של מחמאות וחוצים באמצע ושמים קרם(ריץ'...) באמצע ולמעלה רוצה? עוגה אני חוזרת לא להאמין שהיא פרווה כלום עבודה ותוצאה סוף הדרך!
השאלה אם מתאים לך למה שאת רוצה...
נכתב ע"י profession;1304272:עוגת קפה כמו טורט שת-מיד יוצאת מדהים וגורפת כמויות של מחמאות וחוצים באמצע ושמים קרם(ריץ'...) באמצע ולמעלה רוצה? עוגה אני חוזרת לא להאמין שהיא פרווה כלום עבודה ותוצאה סוף הדרך!
מתכון מעולה! אפיתי אחה"צ והתלקקנו.נכתב ע"י שריתs;1304269:יש לי 2 מתכונים. אחד - כמו שהעלו לך למעלה. והשני הבאתי לך כאן. הוא נראה מתכון מוזר- אבל ניסיתי אותו מס' פעמים, ויוצא טעים מאד.
'להקציף':
2 כוסות סוכר (אפשר להפחית מעט)
כוס שמן
להכניס אחד אחד, עדין בהקצפה: 4 בצים. 2 סוכר וניל.
לשים בקערה קטנה: 2 כוסות קמח. רבע כוס קקאו. 2 כפיות א. אפיה.
לערבב בכוס: 3/4 כוס מים רותחים + רבע כוס קפה נמס
להוסיף לסרוגין מהכוס ומקערה הקטנה לקערת המיקסר.
לשמן תבנית, ולאפות בחום 180. לבדוק עם קיסם. (לא לחכות שיתייבש! אפיה של מס' דקות נוספות תייבש את העוגה)
יש ציפוי לזה, אבל לא הכי מוצלח. הייתי ממליצה לך לעשות את הציפוי שבמתכון למעלה...
בהצלחה
נכתב ע"י שריתs;1304269:יש לי 2 מתכונים. אחד - כמו שהעלו לך למעלה. והשני הבאתי לך כאן. הוא נראה מתכון מוזר- אבל ניסיתי אותו מס' פעמים, ויוצא טעים מאד.
'להקציף':
2 כוסות סוכר (אפשר להפחית מעט)
כוס שמן
להכניס אחד אחד, עדין בהקצפה: 4 בצים. 2 סוכר וניל.
לשים בקערה קטנה: 2 כוסות קמח. רבע כוס קקאו. 2 כפיות א. אפיה.
לערבב בכוס: 3/4 כוס מים רותחים + רבע כוס קפה נמס
להוסיף לסרוגין מהכוס ומקערה הקטנה לקערת המיקסר.
לשמן תבנית, ולאפות בחום 180. לבדוק עם קיסם. (לא לחכות שיתייבש! אפיה של מס' דקות נוספות תייבש את העוגה)
יש ציפוי לזה, אבל לא הכי מוצלח. הייתי ממליצה לך לעשות את הציפוי שבמתכון למעלה...
בהצלחה
נכתב ע"י start;1304115:עוגת קפה רטובה ומדהימה
קרם –
1 כף קפה
1 מרגרינה
מעט רום
1 כוס סוכר
2 כפות קקאו
2 ביצים שלמות
לערבב רבע שעה בבלנדר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //