עוגת קפה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מתכון לעוגת קפה טעימה, רכה ומוצלחת.
פרווה

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לי שיש קפה מקסימה, אני יוכל להעלות עוד רבע-חצי שעה בערך.

• הוסף לסימניות
עוגת קפה רטובה ומדהימה

10 ביצים
להפריד ולהקציף
1 ושלושת רבעי סוכר
4 כפות קפה
1 כוס מים
אחת וחצי אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח
וניל

קרם –
1 כף קפה
1 מרגרינה
מעט רום
1 כוס סוכר
2 כפות קקאו
2 ביצים שלמות
לערבב רבע שעה בבלנדר

• הוסף לסימניות
גם לי יש מתכון, רק ראיתי שכבר העלו לך .
את מעונינת?

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מתכונים. אחד - כמו שהעלו לך למעלה. והשני הבאתי לך כאן. הוא נראה מתכון מוזר- אבל ניסיתי אותו מס' פעמים, ויוצא טעים מאד.
'להקציף':
2 כוסות סוכר (אפשר להפחית מעט)
כוס שמן
להכניס אחד אחד, עדין בהקצפה: 4 בצים. 2 סוכר וניל.
לשים בקערה קטנה: 2 כוסות קמח. רבע כוס קקאו. 2 כפיות א. אפיה.
לערבב בכוס: 3/4 כוס מים רותחים + רבע כוס קפה נמס
להוסיף לסרוגין מהכוס ומקערה הקטנה לקערת המיקסר.
לשמן תבנית, ולאפות בחום 180. לבדוק עם קיסם. (לא לחכות שיתייבש! אפיה של מס' דקות נוספות תייבש את העוגה)
יש ציפוי לזה, אבל לא הכי מוצלח. הייתי ממליצה לך לעשות את הציפוי שבמתכון למעלה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עוגת קפה כמו טורט שת-מיד יוצאת מדהים וגורפת כמויות של מחמאות וחוצים באמצע ושמים קרם(ריץ'...) באמצע ולמעלה רוצה? עוגה אני חוזרת לא להאמין שהיא פרווה כלום עבודה ותוצאה סוף הדרך!
השאלה אם מתאים לך למה שאת רוצה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1304272:
עוגת קפה כמו טורט שת-מיד יוצאת מדהים וגורפת כמויות של מחמאות וחוצים באמצע ושמים קרם(ריץ'...) באמצע ולמעלה רוצה? עוגה אני חוזרת לא להאמין שהיא פרווה כלום עבודה ותוצאה סוף הדרך!

למקרה הזה זה לא מתאים,
אבל אשמח אם תעלי שאעשיר את מחברת המתכונים שלי......

• הוסף לסימניות

אני רוצה!
בבקשה

• הוסף לסימניות

לי מתאים מאוד :)
מחכה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתs;1304269:
יש לי 2 מתכונים. אחד - כמו שהעלו לך למעלה. והשני הבאתי לך כאן. הוא נראה מתכון מוזר- אבל ניסיתי אותו מס' פעמים, ויוצא טעים מאד.
'להקציף':
כוס שמן
לשמן תבנית, ולאפות בחום 180. לבדוק עם קיסם. (לא לחכות שיתייבש! אפיה של מס' דקות נוספות תייבש את העוגה)
יש ציפוי לזה, אבל לא הכי מוצלח. הייתי ממליצה לך לעשות את הציפוי שבמתכון למעלה...
בהצלחה
מתכון מעולה! אפיתי אחה"צ והתלקקנו.
קלי קלות וטעים.
אפשר באמת להפחית מעט מהסוכר. נגיד 1 וחצי. יצא לי מתוק מידי לטעמי. וגם האפקט הקלורי שה' ישמור
(מצוין לטעם החבר'ה בבית...)
אפשר גם בלי הקרם
שוב, הסיבה הנ"ל
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתs;1304269:
'להקציף':
כוס שמן
בהצלחה

לאיזה גודל של תבנית זה מתאים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1304115:
עוגת קפה רטובה ומדהימה

קרם –
1 כף קפה
1 מרגרינה
מעט רום
1 כוס סוכר
2 כפות קקאו
2 ביצים שלמות
לערבב רבע שעה בבלנדר

ואם אין לי בלנדר?!
ועוד שאלה: אני יכולה לשים על הקרם הזה נייר סוכר מודפס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1304107:
יש לי שיש קפה מקסימה, אני יוכל להעלות עוד רבע-חצי שעה בערך.

יווווווו, שכחתי ממך.
מקוה שזה עדין רלוונטי.

הנה:
8 ביצים
3 כוסות סוכר
1 וחצי סוכר וניל
להקציף במהירות גבוהה במדך 5-6 דקות

ולהוסיף:
1 כוס שמן
4 כוסות קמח
1 וחצי כוסות מיץ תפוזים
2 אבקת אפיה

2/3 מהבלילה לשפוך לתבנית תנור גדולה, או לארבע תבניות אינגליש קייק.

ולשליש הנותר להוסיף:
2 כפות גדושות קפה נמס.

להוסיף לתבנית.

ולאפות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה