לא בטוחה שזה תמיד יעזור.יפה! אם רוב המורות יצטרפו בשקט לארגון המורים "רק כדי להרוויח את ההנחה לחפץ חיים" וההנהלה תתחיל לשמוע ששאלות נשאלו ותשובות התקבלו יהיה שינוי.
חייב להיות שינוי.
זו המלצה נהדרת
מול משרד החינוך לעומת זאת, הרגשתי חופשי לפנות לארגון. (אני עובדת גם במשה"ח וגם בבעלות), כי למנהלת שמעסיקה אותי דרך המשרד אין שום בעיה שאקבל יותר. להפך, היא תעדיף שאני אקבל את מה שמגיע לי ואהיה מרוצה יותר בעבודה...מה שכן, אצלי אישית הלך הטעם הטוב של העבודה שם
ועזבתי מיד שיכולתי.
א. משרד החינוך זה עד כיתה ט, בתיכונים המשכורת היא דרך רשתות/עמותות/רשויות מקומיות.מנסה להבין, לידע כללי
מורה בחמ"ד לא מקבלת תשלום ישירות ממשרד החינוך?
מה בית הספר מרוויח מלגנוב אתכן?
ודאי שקיבלתי תשובות. כל פעם שהיתה אי בהירות לגבי דרישות שונות מהמורות שאלנו בארגון המורים מה החוק/תקנה/המלצההצלחתם לקבל תשובות?
כי אני לא.
מה את יודעת מה עוד את מפסידה? התכבדי ושבי לקרוא את חוברת" זכויותיך"למה שיעלה על דעתי לבדוק אם מגיע לי פרס על זה שאני מלמדת ב4 כיתות?
זו היתה דוגמא הטבה. היו כרטיסים לימים מסוימים ב33 ש"ח, אולי עדין יש.סליחה על ההסטה
אבל מהי ההנחה ב"חפץ חיים"?
שוב, תקראי את החוברת "זכויותיך" באתר ארגון המורים. הכל כתוב שם באופן מונגש ובהיר.אוף רציתי לדעת מה (עוד) אני מפסידה...
בארגון המורים אמרו לי שאין לי אפשרות להצטרף במקום העבודה שלי, כמה שפניתי
לא הבנתי בדיוק למה
באופן עקרוני- עמותות אמורות לשלם בדיוק כמו משרד החינוך. ההבדל היחיד הוא בקביעות- במשרד החינוך הקביעות נשמרת גם אם עוברים בי"ס, ואילו בעמותות הקביעות היא רק לאותה העמותה.@טילון
אז מה משמעות הרפורמה בתיכונים? שהם מתחייבים לשלם יותר? למה?
ומורה שמקבלת משכורת מעמותה- זה בתנאי שכר אחרים שלא קשורים להנחיות משרד החינוך?
מילאתי טופס הצטרפות באתרבאיזה אופן פנית? ובאיזה אופן סורבת?
את לא הראשונה שמדווחת כך.מילאתי טופס הצטרפות באתר
ובהמשך חזרו אלי טלפונית ואמרו שאין אפשרות. למה? לא ברור לי עד עכשיו
עשיתי זאת- מילאתי פרטים באתרהייתי מבקשת שוב להצטרף דרך האתר ואז בטלפון דורשת הודעה במייל ע"כ שאין אפשרות
לא...@טילון ,מה את אומרת? מכירה את הנושא?
יש לך מייל שעובד?ודאי שקיבלתי תשובות. כל פעם שהיתה אי בהירות לגבי דרישות שונות מהמורות שאלנו בארגון המורים מה החוק/תקנה/המלצה
(אגב יש להם גם המלצות שאינן מעוגנות בחוזר מנכ"ל או חוק או תקנה אחרים והמנהלת ממש לא מחויבת לזה)
טלפון 026222305יש לך מייל שעובד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים