- הוסף לסימניות
הצלחתם לפצל?אכן אפשר לפצל
כי אצלי הם לא עושים את ההטבה פעם שניה זה נשער על 30 ש"ח
הצלחתם לפצל?אכן אפשר לפצל
יש לי מעריית בני ברק המון אטרקציות ב30 ש"חתמצא לי אטרקציה שמתאימה לרב גילאי במחיר הזה...
אני לא מצאתי, הכל עולה המון כסף היום..
בעיריית בני ברק לא נשארו שום כרטיסים גם אם אני רוצה...יש לי מעריית בני ברק המון אטרקציות ב30 ש"ח
השאלה אם זה באמת משתלם ושווה את המחיר.....
כשזה עלה 15- 20 זה מחיר אטרקטיבי אבל 30 זה כבר לא כל כך זול.........
אפשר להשתמש עם כרטיס ירושלמי בשתי רכישות אפי שיהיה מעבר ל3 כרטיסים?
לא.הצלחתם לפצל?
כי אצלי הם לא עושים את ההטבה פעם שניה זה נשער על 30 ש"ח
כן אני פעם ראשונהמישהו קיבל אישור הרשמה למייל?
הגעתי להודעה של האישור ונכתב שם שישלח אישור למייל ולא נשלח כלוםכן אני פעם ראשונה
אבל עכשיו הכל תקוע
מאיזה גיל אפשר לעשות מועדון ירושלמי?לא.
פיצלתי והזמנתי על 2 כרטיסי ירושלמי שונים
זה אחד לכל המשפחהמאיזה גיל אפשר לעשות מועדון ירושלמי?
אבל בטלפון הוא לא נותן כרטיס ירושלמילא הכל תקוע
אבל בטלפון כן עובד 023024900
נותן בתשלוםאבל בטלפון הוא לא נותן כרטיס ירושלמי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים