התייעצות עונת קלפי המדבקות התחילה

• הוסף לסימניות
התחילה השנה, ואיתה עונת אלבומי המדבקות. כל הילדים משחקים אחד עם השני בקלפים, ואני מתלבט מהי דעתי על המשחק הזה: מצד אחד זה בזבוז כסף נוראי, אף אחד לא באמת מקבל פרסים על זה. אבל מצד שני - מה ההבדל בין זה לבין כל משחק אחר שעולה כסף?
אז מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
התחילה השנה, ואיתה עונת אלבומי המדבקות. כל הילדים משחקים אחד עם השני בקלפים, ואני מתלבט מהי דעתי על המשחק הזה: מצד אחד זה בזבוז כסף נוראי, אף אחד לא באמת מקבל פרסים על זה. אבל מצד שני - מה ההבדל בין זה לבין כל משחק אחר שעולה כסף?
אז מה דעתכם?
יש בזה סוג של התמכרות.
כי אולי בחבילה הבא יהיה "נדירים"... וזה לא קרה, אז אולי בחבילה הבאה?!
לדעתי אין למשחק הזה שום עניין ומשמעות.
מצד שני אם כל החברים משחקים בזה, לא נראה לי נכון להשאיר את הילד מחוץ לעניינים.
אבל לשמור על מיתון כן אפשר.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה לא מזיק, ולכן כדאי לאפשר לילדים להתנסות בזה ובכל סוגי המשחקים שאין בהם נזק או סכנה, זה הגיל ללמוד ובכל משחק אפשר ללמוד המון לחיים!!
גם אכזבה מחוסר זכיה זה לימוד. גם סחר עם חברים זה לימוד, ועוד.
אני אישית מסבירה לילדים שלי בתחילת העונה בצורה ברורה שההסתברות שיזכו היא נמוכה מאד, ושאני לא כספומט מדבקות אלא הם יקבלו מידי פעם (לעיתים קרובות מבחינתי) בתור פרס.

• הוסף לסימניות
סגנון המשחק גם מפריע לי, כי זה ילדים קטנים, חלקם קונים בהרבה כסף, שמפסידים הכל במשחק מול חברים. אם זה היה רק סחר אז ניחא, אבל זה גם משחקים שמרויחים אחד על השני.

• הוסף לסימניות
לילדים שלי מדביקים בחוברת
במידה ויש להם את הקלף הם מחליפים קלף בעד קלף(משהו שאין לו עדין)
נ.ב-עונה קודמת לא קניתי בכלל ,הם קיבלו באבות ובנים
וגם הם קיבלו המון פרסים .
הילדים שלך צדיקים, אבל נראה שאנשים פה לא מכירים את המשחקים בקלפים (מכיר מאחים שלי). בדרך כלל כל ילד שם כמות קלפים מסוימת בערימה, ומי שמנצח במשחק מקבל הכל. מישהו בדק שזה מותר הלכתית? ומה עם ההורים שקונים לילדים ולא יודעים שהילד מפסיד הכל? אני נגד הקלפים.

• הוסף לסימניות
לילדים שלי מדביקים בחוברת
במידה ויש להם את הקלף הם מחליפים קלף בעד קלף(משהו שאין לו עדין)
נ.ב-עונה קודמת לא קניתי בכלל ,הם קיבלו באבות ובנים
וגם הם קיבלו המון פרסים .
הילדים שלי גם ככה, מדביקים ומחליפים, לפעמים משחקים וואקום- לא "על אמת" אח"כ כל אחד לוקח בחזרה את שלו
לא קניתי, הם קיבלו מהרב\ אבות ובנים
הסברתי להם ששיש כמה קלפים שמדפיסים מהם בודדים ממש ולכן אין סיכוי למלא את כל האלבום
אין להם צפיה כזו...
הם מבסוטים מעצם זה שהאלבום מתמלא

• הוסף לסימניות
הקלפים מאבות ובנים הם ללא תשלום , אלי רק מעט.
קלפים הנמכרים בחנויות הם אלו שמכלים ממון הוריהם

עדיין,
זה הפרס הכי זול שתמצאו בשוק
והילד שלכם ישמח לבוא ללמוד איתכם כל ערב כדי לקבל חבילה

אני הסכמתי לילדים לקנות וגם קניתי להם בתנאי שהם לא מדביקים באלבום
להדביק באלבום זה מצית את הדמיון שאולי נגמור ואז נזכה באופניים
הסברתי להם שמחיר הקלפים לגמור את האלבום עולה על מחיר אופניים
ולכן אני מאשר לשחק ולאסוף כדי לשחק ולהנות
לא בשביל להדביק

• הוסף לסימניות
אני רואה שכל אחד פה מצא לילדיו פתרון, וזה מעולה
אבל-
לא כל אחד מוצא פתרונות כאלה, ולדעתי כשמחלקים קלפים באבות ובנים למיניהם - זה רק הופך את המשחק ללגיטימי. לא עדיף להוציא את המשחק הזה לגמרי מהשוק?

• הוסף לסימניות
אני רואה שכל אחד פה מצא לילדיו פתרון, וזה מעולה
אבל-
לא כל אחד מוצא פתרונות כאלה, ולדעתי כשמחלקים קלפים באבות ובנים למיניהם - זה רק הופך את המשחק ללגיטימי. לא עדיף להוציא את המשחק הזה לגמרי מהשוק?
איך אתה מתכנן לעשות את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה