נכתב ע"י מיכל123;514778:בשבוע האחרון סיפר לי מישהוא שבמשך 4 שנים הוא היה עוסק פטור והוא לא ידע שצריך להגיש דוחות בסוף שנה, ועכשיו שלחו לו קנס - הרבה הרבה יותר מ-500-600 ש"ח שמשלמים ליועץ מס לשנה שייתן לך את כל הייעוץ.
נכתב ע"י מיכל123;514852:הוא קיבל את הדף והוא פשוט לא ידע מה עושים עם זה, זה היה נראה לו מדי מסובך, והוא לא ידע כמה שזה חשוב. - הוא לא חשב יותר מדי מה יקרה אם הוא לא יגיש.
נכתב ע"י א"ב;515062:אני עוסקת פטורה,
חוץ מזה שהביטוח לאומי קצת יקר,
אין לי שום בעיה עם הצהרת הון (אאין לי צורך להסתיר שום דבר),
ועם דוח שנתי,
שאגב,
בכלל לא הייתי צריכה לדווח ממה היו ההכנסות וההוצאות ולפרט הכל -
אלא את הסיכום הכללי של ההכנסות,
וזה לקח לי שתי דקות (דיווחתי באינטרנט).
קורה שהם "שוכחים" אותך לכמה שנים.נכתב ע"י naamah;514796:איך לא ידע? הם שולחים לך את הדו"ח בדואר, קצת קשה להתעלם מזה... ואני מניחה שלמי שלא מגיש שולחים מכתבי התרעה ואזהרה כבר אחרי שנה אחת...
נכתב ע"י natittt;515104:צריך לשמור פירוט למקרה של חקירה.
נכתב ע"י לו יצוייר;515108:קורה שהם "שוכחים" אותך לכמה שנים.
לא בנושא של עוסק פטור וכו', אבל קרוב משפחה שלי שהגיע לגיל 18, לא קיבל שום הודעה ושום פנקס תשלומים שעליו להתחיל לשלם ביטוח לאומי.
בגיל 24, דהיינו אחרי 6 שנים, הוא קיבל הודעה שעליו לשלם כמה אלפים בתוספת ריביות וכו'.
הכל יכול לקרות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מקצועי בנדל"ן1 //