- הוסף לסימניות
לא שמעת על מושג "נוכלים"כל הצדדים רוצים שהעיסקה תיעשה בצורה נכונה.
לא שמעת על מושג "נוכלים"כל הצדדים רוצים שהעיסקה תיעשה בצורה נכונה.
זה נכון שזה אפשרי, אבל לא תמיד זה כדאי, כי לעו"ד יש יותר דרך לדעת אתמצב הנכס - בעיקול וכו'.אני מכיר כמה אנשים שקנו/מכרו דירה בלי עו''ד, במיוחד למכור זה הרבה יותר קל, אבל גם לקנות זה לא מסובך.
בסה''כ חוזה טוב אפשר להוריד ממליון מקומות ורוב העו''ד לוקחים משהו מן המוכן, ומי שקצת מבין יודע בקלות לעשות התאמה קטנה. עיקר העניין שלוקחים עו''ד כי הוא מטפל בכל הרישום בטאבו וכל זה פשוט עניין של טופסולוגיה ואפשר גם למצוא חומר באינטרנט איך לעשות את זה, וגם הפקידים בטאבו/במס הכנסה מאוד אדיבים ומאוד עוזרים למי שעושה את זה לבד.
זה שעו''ד מסויים יזדעזע ויגיד אל תתקרב זה שטויות, הוא פשוט חייב להסביר ללקוח שלו למה הוא לא פרייאר ששוכר את שירותיו.
רוב האנשים לא בעניין וכמו שהם לוקחים קבלן ולא מבאים פועלים לבד אע''פ שיצא להם חצי מחיר אז הם גם לוקחים עו''ד.
נ.ב. יש משרדי עו''ד שהם עצלנים וסחבנים ועובר חצי שנה ועדיין לא רשמו בטאבו, ולפעמים אתה הולך ולוקח ועושה לבד.
זה נכון שזה אפשרי, אבל לא תמיד זה כדאי, כי לעו"ד יש יותר דרך לדעת את מצב הנכס - בעיקול וכו'.
לא יודע על איזה עו"ד נפלת, אני מכיר את זה אחרת.אני גם חושב שמי שלא בעניין בכלל, ולא יודע מה זה טאבו וטפסים וכו', אז שוה את ה-3000 ש"ח שזה נבלע בתוך כל ההוצאות והתיווך וכו' וגם יש מספיק טירדות וגם זה נראה יותר רציני כאילו "חותמים אצל עו"ד", אבל לדעת מי שמעוניין ללמוד זה קל הרבה יותר ממה שחושבים, ממש כמו הגשת דו"ח שנתחי לעוסק פטור (יותר טרטורים אבל הטפסים פשוטים).
ממש לא נכון, להוי ידוע שהעו"ד לא בודק כלום בקשר לדירה חוץ מנוסח טאבו!!! הכל תמיד על אחריותכם הבלעדית!!! הוא לא בודק את מצב הדירה, לא את גודל הדירה, הוא לא בודק חריגות בניה, לא היתרי בניה, והכי חשוב הוא לא יכול לדעת אם הדירה שהראו לכם זו הדירה המדוברת או שהראו לכם את הדירה של השכנים - את כל זה חובה לדעת איך לבדוק לבד!!!
העו"ד הלך איתך לדירה ומדד חריגות בניה (לא תוספת בניה, יש פעמים שבניין עומד 30 שנה אבל חלקו לא ברשיון ויש לזה הרבה השלכות)?לא יודע על איזה עו"ד נפלת, אני מכיר את זה אחרת.
בכל אופן, דרך העולם הוא לעשות את זה עם עו"ד, ולכן אולי עדיף להמשיך כך למי שאין לו ידיים ורגליים בדבר, אבל מי שמבין את הנושא - כמוך, אולי כדאי שלא ייקח עו"ד - חבל על הכסף, ולא מגיע להם כ"כ הרבה על כ"כ מעט עבודה- לפי מה שאתה כותב.
חבל על הכסף, ולא מגיע להם כ"כ הרבה על כ"כ מעט עבודה- לפי מה שאתה כותב.
ולכן כתבתי מייל לדיס.תגידו סתם שאלה, @dm וגם את/ה @נ פלוס , כשאתם ואחרים פותחים אשכול כזה עם בקשה להמלצות ודיס על עו"ד או מי שזה לא יהיה- ריבונו של עולם מה אתם רוצים שאנשים יגידו לכם? העו"ד הזה מושחת תתרחקו ממנווווווו, גרוע וכו חלילה,
זה לשוה"ר החמור ביותר שיש. נשאר לעד לנצח על גבי הענן ויכול להרוס פרנסה של יהודי! וייתכן שהמידע שגוי או שמאז שאלה היו אצל אותו אחד הוא השתפר וכד
אני מבינה שאתם רוצים לדעת את האמת אז לפחות תבקשו בפרטייייייייי
רק מעלה נקודת למחשבה!
לא כתוב כאן שום שמות כרגע לגנאי, כך שאין סיבה לעשות את הדיון הזה בפרטי.ולכן כתבתי מייל לדיס.
וזה לשון הרע לתועלת!!!
כדי לא ליפול בפח עם אנשים לא אמינים.
אשריהם ישראלתגידו סתם שאלה, @dm וגם את/ה @נ פלוס , כשאתם ואחרים פותחים אשכול כזה עם בקשה להמלצות ודיס על עו"ד או מי שזה לא יהיה- ריבונו של עולם מה אתם רוצים שאנשים יגידו לכם? העו"ד הזה מושחת תתרחקו ממנווווווו, גרוע וכו חלילה,
זה לשוה"ר החמור ביותר שיש. נשאר לעד לנצח על גבי הענן ויכול להרוס פרנסה של יהודי! וייתכן שהמידע שגוי או שמאז שאלה היו אצל אותו אחד הוא השתפר וכד
אני מבינה שאתם רוצים לדעת את האמת אז לפחות תבקשו בפרטייייייייי
רק מעלה נקודת למחשבה!
אבל אם משהו אומר מפורש אני לא רוצה לקחת אותך אם אתה מיצג את צד השניגם אנחנו לקחנו את אותו העו"ד... ואנחנו לא תמימים בכלל
בעיסקה חלקה ומסודרת העו"ד זה רק לפרוטוקול
ברור שחייבת להיות הסכמה.אבל אם משהו אומר מפורש אני לא רוצה לקחת אותך אם אתה מיצג את צד השני
איזה זכות ויושר זה לעשות מתחת לגב וכו'
וכנראה שאז היה לו כבר שיקים בידים ולא יכול להתחרט
ה' ירחם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים