נכתב ע"י YB nekuda;1128937:באמת לגדל שלישיה
זה כמויות כספים.
לדוג' מטרנה גדולה הולכת פעם ביומיים, יומיים וחצי.
אבל כל אחד נולד וככרו בידו ורואים ניסים.
נכתב ע"י מסכת נדה לא ב:ואמר ר' יצחק דבי רבי אמי בא זכר בעולם בא ככרו בידו זכר זה כר דכתיב {מלכים ב ו-כג} ויכרה להם כירה גדולה נקבה אין עמה כלום נקבה נקייה באה עד דאמרה מזוני לא יהבי לה דכתיב {בראשית ל-כח} נקבה שכרך עלי ואתנה
נכתב ע"י gg;1128985:כאמא לתאומים ושלישיה...
בשלשיה מקבלים תמיכה ממשלתית בעשרים החודשים הראשונים כך שאפשר וראוי לקחת כמה שיותר עזרה!
מה שאין כן אצל תאומים מלבד מענק לידה מוגדל אין בכלל עזרה
נכתב ע"י sth;1128717:גם אני שואלת. יכול להיות שיש לי רעיון.
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1128845:שמעתי שיותר זול להיות ב"טלז סטון" בזמן הזה...(אם לוקחים בחשבון את הטיטולים והמטרנות וכו'...)
נכתב ע"י ארבע;1128877:מניסיון (כמתנדבת בעבר הרחוק), ניתן לקבל סיוע דרך הסמינרים השונים, ששולחים נערות מתנדבות המסייעות בהאכלה.
נכתב ע"י תלתלי;1129294:רמות ב'
נכתב ע"י gg;1128985:כאמא לתאומים ושלישיה...
בשלשיה מקבלים תמיכה ממשלתית בעשרים החודשים הראשונים כך שאפשר וראוי לקחת כמה שיותר עזרה!
מה שאין כן אצל תאומים מלבד מענק לידה מוגדל אין בכלל עזרה
ממש כמו אצלינכתב ע"י תלתלי;1129299:תחשבי שבלי עין הרע לאמא הזו יש עוד 4 ילדים כן ירבו!!!
ולפני השלשיה הזו יש ת-י-נ-ו-ק-ת!!! בת 2!!!!!!!!!
נכתב ע"י gg;1129327:ממש כמו אצלי![]()
רק לי יש גם תאומים. ..
שבע מתחת לגיל שבענכתב ע"י pr;1129338:אני מצדיעה לך!
יש עוד?.. (:
נכתב ע"י gg;1129346:שבע מתחת לגיל שבע
ואני כל הזמן מאכילה-לכן יש לי זמן לפרוג![]()
נכתב ע"י gg;1129327:ממש כמו אצלי![]()
רק לי יש גם תאומים. ..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים