- הוסף לסימניות
כשאימי הלכה ברחוב עם עגלת תאומים (לפני 20 שנה) העגלה היתה מורכבת משתי עגלות שמחוברות בברזלים אחת לשניה..לי יש בסיס לכסאות בטיחות
זה מאד מאד נוח כי לרוב המקומות אני מגיעה ברכב
החיסרון הכי גדול של זה זה שזה מושך תשומת לב על כל פסיעה!
וזה גם מוגבל על גיל שנה
נכתב ע"י יעל;1129562:כשאני שומעת שלישיה,
אני נזכרת בשכנתי יש לה שתי שלישיות (ועוד כמה..) בהפרש שלש שנים בין שלישיה לשלישיה.
ובפורים היא חיפשה את השלישיה הקטנה לאפרוחים והכניסה אותם ללול וכך צעדה ברחוב כשמלפניה השלישיה הגדולה מחופשת לתרנגולים.
אני לא אשכח את זה בחיים!!! זה היה פשוט אטרקציה----------
כל השכונה עמדה בחלונות-----
לאחרונה ראיתי אותם זה פשוט מצחיק כאלה גדולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י יעל;1129965:היו שטענו עין הרע וכל זה,
אבל בסוף כולם הסכימו שאף אחד לא מקנא![]()
נכתב ע"י gg;1129785:אולי אוכל גם אני לעזור
אשמח לשלוח לה בגדים שהיו בשימוש קל אצלי
מה יש לה? בנים? בנות? וכמה הם שוקלים?
נכתב ע"י ללי41;1130731:למה אף אחד לא מקנא?
שלישיית בנות זה דבר מדהים!!!
נכתב ע"י פילפל;1130820:גם שלישיית בנים ?
לא כ"כ נראה לי...![]()
![]()
![]()
נכתב ע"י מילה בסלע;1131119:עדיף מכלום, פלפל.
נכתב ע"י פילפל;1131134:לא מדברת ביחס לאפס...
כמדומני שכל אלו שכתבו כאן על השלישיות שלהן, היו להם קודם 3 או 4 ילדים בבית...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים