בהחלט- מערכת יחסית רעילהוהאם 'הורה רעיל' זו הגדרה נכונה לדבר הזה?
אפרת ברזל נתנה לי מספר טלפון של מישהי בשם רוני, ורוני הזו מכירה את אחת המומחיות שיש בתחום הטיפול הזה. לא קיבלתי ממנה אישור לרשום את המספר טלפון שלה בפורום, לכן אני לא כותבת אותו כאן. גם לי אין פרימיום. יש כאן אולי מישהי בפורום שיכולה לחבר בינינו?מעלה באוב:
אני ממש אשמח לקבל מספר של מטפלת שמתעסקת עם נפגעי נרקסיזם, ואין לי מנוי פרימיום. אפשר לשאול מה המניעה לרשום מספר של אשת מקצוע? (סקרנת אותי...)
גם אני אשמח למספר שלה.אפרת ברזל נתנה לי מספר טלפון של מישהי בשם רוני, ורוני הזו מכירה את אחת המומחיות שיש בתחום הטיפול הזה. לא קיבלתי ממנה אישור לרשום את המספר טלפון שלה בפורום, לכן אני לא כותבת אותו כאן. גם לי אין פרימיום. יש כאן אולי מישהי בפורום שיכולה לחבר בינינו?
תוכלי לפנות אליי באישי? אין לי פרימיוםגם אני אשמח למספר שלה.
גם לי אין פרימיום.. אני יכולה לתת לך כתובת מייל שלי ואז אמחוק כאן, בסדר?תוכלי לפנות אליי באישי? אין לי פרימיום
א. דיברתי על יחסי הורים ילדים , תודה לה' שאין לי ניסיון עם בן זוג כזה , לא שזה לא היה גם במגזר חרדי רציחות..כן ?!אצל החילונים זה נגמר ברצח של בת הזוג
הרבה מאוד מהרציחות שם הם של בעלים נרקססיטים
חבל להיות סתם נחיתית
ביקורת עצמית 0 ..מעניין אותי, הנרקסיסט פועל במודע?
הוא מודע באופן מלא לכל מעשיו?
אחד העצובים !בדיוק מה שהיה אצלנו.
אמא נרקיסיסטית נוראית שכל החיים התעללה בנו, אבא מדהים ומסור שאסור להיות איתו בקשר, וגם לא רוצים להיות איתו בקשר אחרי שטיפת מוח קטלנית מגיל 0.
הסוף הטראגי הוא שאבא שלי היקר נפטר משברון לב, אחרי שנים של סחיטות ולחץ כלכלי מצידה, כשכמעט כל הילדים שלו מנכרים אותו.
במקרה שלנו רוב הילדים התחילו להתפקח ולהבין באמת מה קרה רק במהלך השבעה.
צער שאי אפשר לתאר...
בטח !יש מצב שהורה נקרסיסט יתנהג ברשעות כלפי חלק מהילדים ולא לכולם??
לא ממש לא היה (לפחות לא על הרקע הזה) אפי' אם היה זה פרומיל מהציבור החילונילא שזה לא היה גם במגזר חרדי רציחות..כן ?!
אמאלה, כמה מוכרמה עושים עם הפחד הזה שאני אהיה כמוה? כל מניפולציה קטנה אני כבר אומרת לעצמי "זהו, בדוק שאת כמוה..." זה אולי עוזר כדי למנוע מקרים לא נעימים אבל הפחד הזה כל הזמן...
כל הזמן אני בסוג של מלחמה נגדו..אחרי שנים שהייתי בובה שמרצה אותו, עכשיו התפקחתי והבנתי שלא 'כל העולם רע' אלה התפי
אשמח לקבל גם את המספר, איך ניתן ליצור איתך קשר?אפרת ברזל נתנה לי מספר טלפון של מישהי בשם רוני, ורוני הזו מכירה את אחת המומחיות שיש בתחום הטיפול הזה. לא קיבלתי ממנה אישור לרשום את המספר טלפון שלה בפורום, לכן אני לא כותבת אותו כאן. גם לי אין פרימיום. יש כאן אולי מישהי בפורום שיכולה לחבר בינינו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים