מה זאת אומרת?אאוצ
למה לא נשארת עם העירוי?
כן, זה לא נראה לי כ"כ נעים להסתובב שבועות עם וריד פתוח זה ממש בולט....למה לקח כ"כ הרבה זמן למצוא וריד?
דקרו כל פעם מחדש??
קראתי משהו כזה בעוד מקום , אבל לא הצלחתי לראות מידע ברור ,הפרינג'קט נקרא עם פחות תופעות לוואי וגם מקבלים אותו רק פעם אחת.
מקבלים עירוי שעה- שעתייםלמה שבועות?
באיזו תדירות קיבלת?
במשך כמה זמן?קודם תנסי את הברזל של אלטמן
גם אני לא אוהבת את הספאטון וגם לי כל הכדורים עשו לא טוב
לקחתי את הברזל שלהם והברזל שלי עלה- אמנם בהדרגה, אבל עלה מדהים!
מ-8.6 יש לי היום 12.5
תיקון : העלה רק ב 0.3 ולא 0.4לא הבנתי מה כתבת בשורה השניה
b12 נמוך או חומצה פולית נמוך, מקשה על ספיגת הברזל בגוףסתם שתדעו- סוכר לפעמים מונע מהברזל להיספג
יודעת להגיד לי כמה עולה?העירוי היה פרינג'קט שצריך לשלם עוד כסף כי הוא לא בסל
דווקא אני לוקחת עם הברזל סידן וזה לא מפריע לברזל להיספגובתזונה - יותר מסוכר - קופאין ממש מונע ספיגה של ברזל, וסידן גם (מוצרי חלב)
סך הכל ההמלצה היא לא לצרוך מזון עשיר בסידן ביחד עם הברזל , זה כמובן תלוי במינונים , אבל אם אני לא טועה הבסיס הוא שכדי שברזל יספג טוב במערכת העיכול הוא צריך סביבה חומצית ולמיטב זכרוני , סידן הוא מינרל סותר חומצה .לא סידן מונע ספיגה אלא מוצרי חלב.
חודשיים לפני הלידה, זה מספיק?כ"כ הרבה שאלו אותי ע"כ.
נטילת הברזל הספציפי הזה,
עלולה לגרום לצהבת ארוכת טווח, מה שנקרא צהבת עיקשת, שלא יורדת כ"כ מהר, עם ולמרות כל הסגולות, כולל אלו הרפואיות המקובלות. צהבת כזאת, לא בריאה כלל לתינוק, בפרט לתינוק שהולך לעבור הליך של ברית. היא מחלישה מאוד, לפעמים עד כדי החלפת דמים טוטאלית.
הצהבת נשארת בדר"כ כמה שבועות.
ועלולה כמובן לדחות את מועד הברית.
לכן,
מומלץ לצרוך א תהברזל הנ"ל בטרימסטר שני, ולא קרוב לזמן הלידה, כך היא בעצם נספגת בגוף האם והיילוד בצורה יותר מאוזנת, ופחות דרסטית.
על כל פנים, אלו המלצות של כמה שנים אחורה. מומלץ להתייעץ כיום עם רופאים עדכניים שיודעים טוב יותר.
התכונתי לשאול אותה ספציפית על הפרינגקט שהיא כתבה שלא כדאי סמוך ללידה.מומלץ מאד לקחת עירוי!!!
אני לקחתי בהריון האחרון חודש לפני הלידה והקפיץ לי את הברזל מאד!
קחי בחשבון שזה מאד מתיש....
30 יחידות של האבקה שלהם העלו לי רק ב 0.4
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים