- הוסף לסימניות
כתבתי ואחזור ואכתוב.
קצת מוזר לי שכל כך נחרדים מילד בן 14 וסליחה שאני כותב כך.
מה, עד כדי כך הוא הבעלים על עצמו?
אין לכם כבר מילה בבית?
לא משתלטים כבר בגיל כזה?
נכון שההתמרדות וההתבגרות מגיעה כיום בגיל מוקדם יותר, אבל זה לא אומר שאין לי את האופציה להחליט מה כן ומה לא.
לצערי, היום ישנה התרפסות יתר כלפי הילדים ודוקא בגלל זה הם מרימים ראש. חינוך מתחיל בגיל 0
לא כל דבר מביאים לילד ולא כל מה שהוא רוצה זה מה יהיה, גם במחיר של צרחות והשתוללויות.
כך הוא למד שיש אדון לבירה ובעה"ב והורים עם גו חזק ודעות מוצקות בלי תזוזות לפי האופנה העכשוית ודעות החבר'ה.
כמובן שיש זמנים ומקרים שיש לחשוב טוב על מה נכון לעמוד עכשיו ועל מה פחות ומה עדיף להעלים עין וכו'.
ויש לי ילדים בטווח הגילאים האלה ממש ואני לא רואה מציאות שהוא יחשוב לשאול כי הוא יודע את התשובה.
@nhfk
גיל 8 זה מוגזם ממש ולא לענין.
לא מאמין שזה היה ברשות ההורים, ומשכך זה אכן קורה לצערנו ואין מנוס.
מה הקשר מתמצת את החיים?
שטויות והבלים!
אולי לסתום פיות חסידים המקטרגים.. ובדיחותא בעלמא.
קצת מוזר לי שכל כך נחרדים מילד בן 14 וסליחה שאני כותב כך.
מה, עד כדי כך הוא הבעלים על עצמו?
אין לכם כבר מילה בבית?
לא משתלטים כבר בגיל כזה?
נכון שההתמרדות וההתבגרות מגיעה כיום בגיל מוקדם יותר, אבל זה לא אומר שאין לי את האופציה להחליט מה כן ומה לא.
לצערי, היום ישנה התרפסות יתר כלפי הילדים ודוקא בגלל זה הם מרימים ראש. חינוך מתחיל בגיל 0
לא כל דבר מביאים לילד ולא כל מה שהוא רוצה זה מה יהיה, גם במחיר של צרחות והשתוללויות.
כך הוא למד שיש אדון לבירה ובעה"ב והורים עם גו חזק ודעות מוצקות בלי תזוזות לפי האופנה העכשוית ודעות החבר'ה.
כמובן שיש זמנים ומקרים שיש לחשוב טוב על מה נכון לעמוד עכשיו ועל מה פחות ומה עדיף להעלים עין וכו'.
ויש לי ילדים בטווח הגילאים האלה ממש ואני לא רואה מציאות שהוא יחשוב לשאול כי הוא יודע את התשובה.
@nhfk
גיל 8 זה מוגזם ממש ולא לענין.
לא מאמין שזה היה ברשות ההורים, ומשכך זה אכן קורה לצערנו ואין מנוס.
לדעתי סתם וורטים בעלמא.מיהו האחד ומה המקור?
מה הקשר מתמצת את החיים?
שטויות והבלים!
אולי לסתום פיות חסידים המקטרגים.. ובדיחותא בעלמא.
ההנאה היא בזה שהצלחתי לעשות משהו שההורים לא הסכימו בבחינת "מים גנובים ימתקו"כנ"ל
אבל לא נהנתי....
הנושאים החמים