- הוסף לסימניות
נראה לא מדי ברמה מבחינה כלכלית וגרפיתמה עם פוטנציאל ??
אם יהיה שילוב של חדשות ניתוחים פרשנויות תחקירים וגם מדורים כמו שם (כלכלה נבונה, נוכלויות, מכירות, מס וכו' )
פלוס גרפיקה מושכת ועדכנית
על בסיס פרסומות
לדעתי זה מאוד יילך
נראה לא מדי ברמה מבחינה כלכלית וגרפיתמה עם פוטנציאל ??
איפה אפשר לקנות את העיתון הזה
ואם כבר מדבריםבתור עיתון נפרד אין לזה סיכוי לענ"ד
אבל אם אחד העיתונים הקיימים יצרף מגזין כלכלה מושקע ורציני אחת לשבועיים
זה יתפוס חזק מאוד
אם אני לא טועה גם כלכליסט ודה מרקר משויכים למערכות עיתון כללי ולא כעיתון יחיד.
הם פונים למגזר אחרואם כבר מדברים
אז סקופ קטנטן.
לפני תקופה התכתבתי בנושא עם אחד מעורכי משפחה והצעתי לו את הרעיון הנ"ל
והוא כתב לי שמבדיקות שהם עושים רואים שאין ביקוש ומשוב למדורי כלכלה וכדו'.
יש קו "אור עולם"לי למשל מאוד חסר קו טלפוני עם עידכוני כלכלה קצרים, האם יש קו כזה ?
לצערי זה תוכן שיווקי ברובו.@שוקי כהן תתייעץ עם @ניסן עציוני יש לו קבוצה שהוא מפרסם מידי יום טיפים של אנשי מקצוע ובסוף השבוע הוא גם שולח כקובץ במייל לרשימת התפוצה,
כמדומני שהוא אמר פעם שיש אנשים שלוקחים את החוברת ומדפיסים ומחלקים אותה,
בעבר הוא עשה סקר בקבוצה אם זה משהו שאנשים יקנו בכסף או שלא,
מומלץ להתייעץ איתו ולראות את המסקנות
תברור מתוך זה מה שמתאים לךלצערי זה תוכן שיווקי ברובו.
זה באמת רעיון שיכלול גם חדשות וגם ידע על כל מיני נושאים בכלכלהנראה לא מדי ברמה מבחינה כלכלית וגרפית
אם יהיה שילוב של חדשות ניתוחים פרשנויות תחקירים וגם מדורים כמו שם (כלכלה נבונה, נוכלויות, מכירות, מס וכו' )
פלוס גרפיקה מושכת ועדכנית
על בסיס פרסומות
לדעתי זה מאוד יילך
השאלה היא האם יש היתכנות כלכלית לעיתון שיעסוק בכךלדעתי יש ביקוש גבוה מאד לכל הנושא של כלכלה נדל''ן ופיננסים
תודה על הפירגון (בכל אופן כך אני מעדיף לראות זאת)אני הייתי עושה מנוי
חד משמעית
כמובן שתלוי מי הכותבים ושל מי הטורים אבל יכול להיות רעיון מדהים
כמובן להתחיל קודם בדיגיטל
ולא לנסות להתחרות בגלובס ודו' אלא משהו יותר נגיש לציבור החרדי
כמובן שלא לשכוח טור מ @עו"ד נתן רוזנבלט ......![]()
ממש לא. ב"ה שהתפתחה תופעה בריאה שבה אם אתה רוצה להיות מוכר ושיקחו ברצינות את השירות שלך, כבר לא מספיק להצטלם במשרד יוקרתי או להכין גרפיקה יפה. היום מי שנותן ערך אמיתי — טיפים, ניתוחים, וטורים מועילים ומעשירים — הוא זה שאנשים ירצו לפנות אליו.לצערי זה תוכן שיווקי ברובו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים