לא מבין למה להרחיק עד חרישחריש היא אכן כמו עפולה חיפה קריית גת טבריה ועוד.
עכו היא אכן זה שכונה חרדית (10 שנים לפחות שזה יקבל בפועל צורה שכזאת...)
אבל עדיין לרוץ לכאלה מרחקים הזויים באותו מחיר
זה הזיה שמעולם לא הייתה...
אם כל אחד יחשוב קצת עם יותר הגיון
הוא יגיע למסקנה שיש כאן שגיאה הזויה ונוראית...
כבודו אולי במקומו מונח, אבל החזר הכספים היחיד הידוע לי היה ברמת שלמה, ע"י העמותה וזה היה למנוע תביעה שעמדה ממש בפתח....בקבוצת רכישה של רפי הופמן הניסיון מראה שמחזירים כסף ולא לוקחים
הצלחת להצחיק למעלה מ 1000 משפחות שגרות באחיסמך וקבלו עשרות אלפי שקלים בחזרהכבודו אולי במקומו מונח, אבל החזר הכספים היחיד הידוע לי היה ברמת שלמה, ע"י העמותה וזה היה למנוע תביעה שעמדה ממש בפתח....
יותר קרוב ל100.000הצלחת להצחיק למעלה מ 1000 משפחות שגרות באחיסמך וקבלו עשרות אלפי שקלים בחזרה
שקליםיותר קרוב ל100.000
לא הבנתי מה המרחק קשור צפת ורכסים יותר רחוקים מעמנואל וירוחם מרחק זה לא השיקול היחיד והבלעדיחריש היא אכן כמו עפולה חיפה קריית גת טבריה ועוד.
עכו היא אכן זה שכונה חרדית (10 שנים לפחות שזה יקבל בפועל צורה שכזאת...)
אבל עדיין לרוץ לכאלה מרחקים הזויים באותו מחיר
זה הזיה שמעולם לא הייתה...
אם כל אחד יחשוב קצת עם יותר הגיון
הוא יגיע למסקנה שיש כאן שגיאה הזויה ונוראית...
דוד שלי גר באחיסמך - קיבל 90,000 שח בחזרה!כבודו אולי במקומו מונח, אבל החזר הכספים היחיד הידוע לי היה ברמת שלמה, ע"י העמותה וזה היה למנוע תביעה שעמדה ממש בפתח....
זו לא שכונה שכולה חרדיתהבדל ענק זו שכונה שכולה חרדית
חריש זו עיר מעורבת עם מיעוט חרדי קטן , והרבה חילונים צעירים
17000 ברמיקום אחד זה שכונהזו לא שכונה שכולה חרדית
1700 מתוך 8000 חרדית
מוסדות לאיזה גילאים?אני רואה פה את הויכוחים באשכול חריש\עכו, ואני שואל האם כתושב חיפה יש משהו שלעכו יהיה להציע לי, כי למשל חריש כיום אין לי מה לחפש שם הבנתי שאין שם מוסדות לילדים בגילאי הילדים שלי, (לעומת אחיסמך למשל שידוע לי שיש אולי אני טועה, אבל אחיסמך הרבה יותר יקרה (ואולי גם בזה אני טועה), האם עכו מתוכנן כשכונה שבאיכלוס יפתחו כיתות לכל הגילאים? האם יהיה שם דירות גדולות של 5, 6 חדרים או מקסימום מדברים על 4 חדרים?
3 שנים. לא אסון. ואם יש מקרים חריגים גם תקבל אישור.עוד הבדל בין עכו לחריש
שבחריש הדירה שלך לגמרי אם לא מתאים לך בסוף לגור שם או שאתה לא מוצא עבודה אתה יכול למכור או להשכיר.
ובעכו אתה מוכרח לגור ולא יכול להשכיר או למכור מבלי אישור של הועדה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים