- הוסף לסימניות
באחיסמך זה 7 שנים.3 שנים. לא אסון. ואם יש מקרים חריגים גם תקבל אישור.
באחיסמך זה 7 שנים.3 שנים. לא אסון. ואם יש מקרים חריגים גם תקבל אישור.
9,10,12 (ועד האיכלוס יהיה 6,9,11 וגם 15)מוסדות לאיזה גילאים?
באחיסמך מכרו לרווקים, ולכן היה 7 שנים.באחיסמך זה 7 שנים.
אמור להיות כנס בבני ברק בימים הקרובים. עדיין אין פרטים סופיים.
@זבדיה אני רואה שאתה מכיר את הפרויקט יש לך תשובות לשאלות?אני רואה פה את הויכוחים באשכול חריש\עכו, ואני שואל האם כתושב חיפה יש משהו שלעכו יהיה להציע לי, כי למשל חריש כיום אין לי מה לחפש שם הבנתי שאין שם מוסדות לילדים בגילאי הילדים שלי, (לעומת אחיסמך למשל שידוע לי שיש אולי אני טועה, אבל אחיסמך הרבה יותר יקרה (ואולי גם בזה אני טועה), האם עכו מתוכנן כשכונה שבאיכלוס יפתחו כיתות לכל הגילאים? האם יהיה שם דירות גדולות של 5, 6 חדרים או מקסימום מדברים על 4 חדרים?
מכיר מישהו שמכיר את אחד היזמים.@זבדיה אני רואה שאתה מכיר את הפרויקט יש לך תשובות לשאלות?
ברוך שכיוונתי!אני רואה פה את הויכוחים באשכול חריש\עכו, ואני שואל האם כתושב חיפה יש משהו שלעכו יהיה להציע לי, כי למשל חריש כיום אין לי מה לחפש שם הבנתי שאין שם מוסדות לילדים בגילאי הילדים שלי, (לעומת אחיסמך למשל שידוע לי שיש אולי אני טועה, אבל אחיסמך הרבה יותר יקרה (ואולי גם בזה אני טועה), האם עכו מתוכנן כשכונה שבאיכלוס יפתחו כיתות לכל הגילאים? האם יהיה שם דירות גדולות של 5, 6 חדרים או מקסימום מדברים על 4 חדרים?
רק לידיעה, מעיון בתוכניות של הפרויקט הזה במכרזי רמי, נראה שזה ממש לא שכונה נפרדת, זה צמוד למתחמים נוספים, שזכו/יזכו בהם יזמים אחרים
מצורף מפה של המתחמים בפרויקט הזה
רק המתחמים שמסומנים עם מסגרת צהובה שייכים למכרז הזה
לפיכך ניתן לראות שיש הרבה מגרשים צמודים שלא שייכים לפרוייקט
צפה בקובץ המצורף 1947392
ממש אבל ממש לא ועובדה שהעמותה שלו [ דגל התורה ] הייתה היחידה שהחזירה כסף בניגוד לשאר העמותות [ שס אגודה חבד ומפדל ]כבודו אולי במקומו מונח, אבל החזר הכספים היחיד הידוע לי היה ברמת שלמה, ע"י העמותה וזה היה למנוע תביעה שעמדה ממש בפתח....
לידיעתך הולכים לבנות בחריש את שכונת חריש צפון שתיהיה 10.000 דירות שיהיה מיועדת רק לחרדיםהבדל ענק זו שכונה שכולה חרדית
חריש זו עיר מעורבת עם מיעוט חרדי קטן , והרבה חילונים צעירים
כנראה שהשכונה הזאת תצליח.....לידיעתך הולכים לבנות בחריש את שכונת חריש צפון שתיהיה 10.000 דירות שיהיה מיועדת רק לחרדים
השכונה החרדית היא בסוף בצד שמאל . כנראה שגם הצד שני יהיה חרדי. עברתי שם היום יש עבודות תשתית עצימות . ובכלל השאר השכונה בבנייה עצימה. גם המרכז עסקים החל עבודות תשתיתרק לידיעה, מעיון בתוכניות של הפרויקט הזה במכרזי רמי, נראה שזה ממש לא שכונה נפרדת, זה צמוד למתחמים נוספים, שזכו/יזכו בהם יזמים אחרים
מצורף מפה של המתחמים בפרויקט הזה
רק המתחמים שמסומנים עם מסגרת צהובה שייכים למכרז הזה
לפיכך ניתן לראות שיש הרבה מגרשים צמודים שלא שייכים לפרוייקט
צפה בקובץ המצורף 1947392
אין שכונה חרדית אחרת, הפרויקט הגדול בעכו מדובר על המפה שהעליתי מחוברת המכרז, (במקור המכרז היה על כ 1500 יח"ד והגדילו את זה ל 1700 יח"ד) ו"השכונה" בגדול היא לא חרדית למעט הפרויקט המדובר שהוא בגודל שכונה אמנם, אבל מה שבונים ומפחתים תשתיות זה של כלל השכונה שהיא לא בהכרח קשורה לפרויקט החרדיהשכונה החרדית היא בסוף בצד שמאל . כנראה שגם הצד שני יהיה חרדי. עברתי שם היום יש עבודות תשתית עצימות . ובכלל השאר השכונה בבנייה עצימה. גם המרכז עסקים החל עבודות תשתית
@זבדיהעדכונים:
א. חלק מהעבודות תשתית בשטח הם פרטיות של ועד הדיור שהחל ביישור השטח כהכנה לבנייה.
ב. הפרוייקט יצא לשיווק. וכבר יש משרדים בירושלים. צורת הקבלה תהיה שכל מי שירצה להצטרף לפרוייקט יצטרך נציג מהקהילות שימליץ עליו.
ג. בשבוע האחרון התקיימו כנסים בק"ס וב"ב לגבאי ורבני קהילות.
ד. ככל הנראה יוקצו דירות לציבור החסידי. מגעים מתקדמים עם אחת מהחסידויות הבינוניות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים