אף פעם אי אפשר לסמוך*8787 - אפשר לסמוך עכשיו?
הלו"ז זהה ללו"ז של יום חמישיבמוקד של אגד יש המתנה של כ 40 דקות...
יש למישהו מידע מהיום? צריכים להגיע הבוקר מהר נוף לב"ב
תודה רבה
הכותרת שם זה "נסיעות שלא יצאו"הלו"ז זהה ללו"ז של יום חמישי
ניתן לראות לו"ז הסטורי באתר דאטאבוס
במסך הזה הוא מראה גם לו"ז הסטורי בצורה הכי נוחההכותרת שם זה "נסיעות שלא יצאו"
מה הכוונה?
זה כנראה לא מדויק לגמרי..קווים שלא פעלו ביום חמישי לא יפעלו היום וזאת בניגוד ללו"ז המופיע באמצעי המידע.
לכן שלחתי קישור לנסיעות שלא בוצעו ולא למסך הזהלמה כשאני מנסה למצוא שם הסטוריית נסיעות - אני מקבל תשובה ריקה כזו:
[ואני יודע שבוצעו נסיעות בקו הזה היום]
צפה בקובץ המצורף 1994618
כן, אבל אם אני רוצה לדעת אם בנסיעה שבוצעה, אכן האוטובוס עצר בתחנה מסוימת - או דילג עליה, אין דרך באתר הזה?לכן שלחתי קישור לנסיעות שלא בוצעו ולא למסך הזה
לא, אין נתונים על עצירה בתחנות, אתה יכול להסתכל בנסיעה לפי קו, ולהסתכל במפה ולראות האם האוטובוס חלף ליד התחנה.כן, אבל אם אני רוצה לדעת אם בנסיעה שבוצעה, אכן האוטובוס עצר בתחנה מסוימת - או דילג עליה, אין דרך באתר הזה?
תלוי מה תהיה מדיניות ההתגוננות של פיקוד העורףנראה לכם שביום שלישי יהיה כרגיל?
יהיה אוטובוס מביתר עילית לירושלים?
וכל כמה זמן בערך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים