לומדת כל היום...
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אנחנו קנינו אצלו לפני שמונה חודשים ב1.4
והבנתי שהמחירים עלו לפחות ב100אלף
4 חדרים? בכמה הוא מוכר דירות גן?אנחנו קנינו אצלו לפני שמונה חודשים ב1.4
שנים מההיתר ו7 מהזכיה ככה זכור לימישהו יודע מתי הפרויקטים של מחיר למשתכן בעפולה עילית מותרים למכירה? כלומר שעוברים 7 שנים מהזכיה?
5 שנים מהאכלוס או 7 שנים מהזכיה5
שנים מההיתר ו7 מהזכיה ככה זכור לי
אולי לא ניסחתי נכון, ידוע לי שזה 7 שנים מהזכיה ו 5 מהאכלוס (פחות רלוונטי), אני שואל לגבי פרויקטים בעפולה עילית ספציפית- מתי ישתחררו לשוק הדירות האלו?5
שנים מההיתר ו7 מהזכיה ככה זכור לי
אולי לא ניסחתי נכון, ידוע לי שזה 7 שנים מהזכיה ו 5 מהאכלוס (פחות רלוונטי), אני שואל לגבי פרויקטים בעפולה עילית ספציפית- מתי ישתחררו לשוק הדירות האלו?
הפרוייקט הראשוןעוד שנה בערך
רוב הדירות הוגרלו באמע 22 וממילא הם השתחררו רק באמצע 29 אתה יכול לבדוק בעצמך באתר מחיר למשתכן מתי הדירות הוגרלו ולחשבן 7 שנים מהזכיה (רק קצת מהבניינים נגמרה עכשיו הבניה)אולי לא ניסחתי נכון, ידוע לי שזה 7 שנים מהזכיה ו 5 מהאכלוס (פחות רלוונטי), אני שואל לגבי פרויקטים בעפולה עילית ספציפית- מתי ישתחררו לשוק הדירות האלו?
איןכמה עולה דירת 5 חדרים לא חדשה באזור חרדי?
למה אין?אין
אא"כ את מדברת על בתים פרטיים והם 2+
לא בנו...למה אין?
ובתים פרטיים - מה מצבם בגדול? דירות ישנות מאוד? 2 לכיוון ה - 2 או ה - 3?
תודה רבה
לכיון ה-2למה אין?
ובתים פרטיים - מה מצבם בגדול? דירות ישנות מאוד? 2 לכיוון ה - 2 או ה - 3?
תודה רבה
דונה זה חדש...לכיון ה-2
דונה מוכר עכשיו הרבה דירות 2 קומות אבל זה מעורב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים