לגבי תחנת דלק - אז מתתיהו שומרים שבת.אני הפסקתי לתדלק במתתיהו וכנ"ל לתקן פנצרים, מוסכים וכו' פשוט נהיה סיוט להכנס לשם, שילת כמעט באותו מרחק, ההבדל היחיד הוא - ששם אני בטוח שפתוח ושמוכנים לקבל אותי.
צודק, אני באמת משתדל לתדלק במקומות מרוחקים יותר שאני נמצא בהם גם כך, שומרי שבת כמובן.לגבי תחנת דלק - אז מתתיהו שומרים שבת.
אבל לא ברור הסיבה לנעילה.
צודק, אבל זה לא חוקי, בשביל שזה יעבוד צריך ראש עיר שהוא קצת טראמפ, ובלי בית משפט על הראש.מושב מתתיהו צריך להבין שרוב הפרנסה שלהם מאיתנו ואת כל הקניות שלהם הם עושים אצלינו
אז אם לא בא להם להסתדר איתנו זה צריך להיות הדדי... לא תתנו לנו להכנס דרככם אל תבואו גם אלינו !!!!
אנחנו לא אוהבים שכנים שרק נהנים מאיתנו ולא נותנים לנו להנות ג"כ מהם...
ואם יש לזה עלויות אין מה לעשות... לפעמים בשביל שכנות טובה צריך גם לשלם כסף..
מה אשם האזרח הקטן ממתיהו שהשער סגור??בואו נארגן חרם
מצד מוסדות החינוך בק''ס שלא יקבלו תלמידים ממתתיהו
ואז לא יהיו שום בעיות של שומר / תקציב
אוי לרשע ואוי לשכנו אם הם ימחו דברים יזוזומה אשם האזרח הקטן ממתיהו שהשער סגור??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים