דרוש מידע עצות מניסיון בלבד למיגרנות

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי...

קבצים מצורפים

• גילי.jpg
    גילי.jpg
    KB 165.5 · צפיות: 121
  • הוסף לסימניות
תקראו את הספר מאחורי כאב הגב ותפעלו לפי מה שכתוב שם,,,,,,,,,, זה עוזר פלאים!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
גם אני סובלת מאאורה לפני המגרנה
לא בדיוק כמו שתארת, אבל ממש דומה.

• הוסף לסימניות
עצה מנוסה למיגרנה: (התפרסם ברשות הרבים לפני כמה שנים, ומאז כבר כמעט ואין מיגרנות!)
כפית כורכום (התבלין) בכוס מים. טעם לא הכי, אבל נסבל.
לקחת מיד כשחושבים שמתחיל, או כמניעה.
זול ואפקטיבי- שווה לנסות.
שימו לב! אם אתם נוטלים תרופות, יש להתייעץ עם הרופא! (לגבי כל תוסף תזונה וצמח מרפא, וגם כאן)

יש כדורי כורכום לקניה בביתי המרקחת.
למה לסבול עם אבקה?

• הוסף לסימניות
יש היום תרופה מונעת של חברת טבע נגד מיגרנה כרונית
לפי הידוע לי זה כרגע עדין לא אושר בארץ אבל כבר בשימוש בארצה"ב
זריקה פעם ברבעון
זה אמור להפחית את ההתקפים
למי שמאד סובל ובתדירות גבוהה (15 ימים בחודש) מומלץ לבדוק את זה
חפשו בגוגל
Ajovy

• הוסף לסימניות
עצה מנוסה למיגרנה: (התפרסם ברשות הרבים לפני כמה שנים, ומאז כבר כמעט ואין מיגרנות!)
כפית כורכום (התבלין) בכוס מים. טעם לא הכי, אבל נסבל.
לקחת מיד כשחושבים שמתחיל, או כמניעה.
זול ואפקטיבי- שווה לנסות.
שימו לב! אם אתם נוטלים תרופות, יש להתייעץ עם הרופא! (לגבי כל תוסף תזונה וצמח מרפא, וגם כאן)
פעם זה היה עוזר לי, עם הזמן הייתי צריך להוסיף יותר ויותר על המינון, אותו סיפור עם זנגביל, רק אם אני לוקח כמה כפות זה עוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה