למי שמקפיד על כשרות מינימלית אני ממליץ מאד מאד לברר מה רמת כשרות זו.
רמז: עין ערך מגבונים לחים כשרים (כביכול) לשבת על שלל תירוציה וההזיות שנשללו ולמרות זאת עדין יש כשרות.. וכן פרשית קוקה קולה מאוקראיינה שלאחר שהתגלתה האמת ברבים הכריזו שהכשרות זויפה למרות שבעצמם תמכו בה בכתב... וד"ל
לגבי המגבונים ראו כאן
לגבי הקוקה קולה לקרוא מכאן עד הסוף
קוקה קולה בעולם הפעם תשובה אמיתית - דף 3 - פורום לתורה
www.tora-forum.co.il
יכולה להעלות את הקישור מהמוכר שרכשת?
מרבית החומר שמפורסם ע" ידי מכון הישכם ניתן לראות כאןאני הזמנתי פאה מסין, הזמנתי עם הכשר כי אשתי רצתה.
אך זכורני ששאלתי הודי יהודי שעלה ארצה מהי מטרת גזיזת השיער האם לצורך היטהרות או ע"ז והוא ענה לי לצורך היטהרות
וכן כאן:
![]()
שיער פאות מברזיל
קרוב משפחה שאל אותי לגבי פאות הנעשות משיער שלטענת המוכרות מגיע מברזיל. מחיפוש בגוגל עלה שם איזה אתר שהביא שם עדות משם בדוי (???) שרבים ניסו ליתן הכשר ע"ז ללא הצלחה. יש למאן דהו ידיעה ברורה בענין? נא לא לכתוב בעד או נגד פאות וכן לא לכתוב בעד או נגד הרב גרוס שאינו שייך לענין זה.tora-forum.co.il
העלו את הנ"ל
drive.google.com
drive.google.com
יש הוראות מדויקות איך למדודאיך את יודעת מה גודל הרשת?
פני אלי באישיאני אשמח ליצור איתך קשר,
אני מאאוד מעוניינת לקנות פאה,
אשמח לעזרתך-כמובן בתשלום.
כמובן שלא .יש אחריות על הפאות האלו?
יכולה להעלות תמונות של הפאות?
זה בעצם דברים שהם מעבר לסטנדרט ויש עליהם תוספת מחירמחיפושים שלי ראיתי שלפעמים מופיע-
להוסיף קדמי תחרה + $19
150% צפיפות + $39 (10-16ich), 18-26 אינץ, זה צריך נוסף $60
180% צפיפות + $60(10-16ich), 18-22 אינץ, זה צריך נוסף $85
עבור XL, זה צריך נוסף $29
אשמח מאד להסבר
את יודעת אם מתחת ללייס השקוף יש משהו?תחרה פרושו לייס שקוף
אין לי אפשרות לאישי...יש הוראות מדויקות איך למדוד
אחר כך את מסתכלת בטבלה ולפי המספרים שמדדת זו המידה שלך
פני אלי באישי
כמובן שלא .
גם טכנית זה לא הגיוני - אם לדוגמא תרצי עוד קצת גוונים תשלחי עד סין?
אבל אם כשאת מקבלת את הפאה, את רואה שזה לא מה שתכננת הבנתי שיש אפשרות להחזיר ולקבל החזר מפיפאל (עוד לא ניסיתי כך שמומלץ לברר יותר)
אפשר קישור לאתר של המוכראת מתכוונת "יכול" כי הזמנתי לאשתי...
אבל לא הזמנתי ישירות דרך חנות באלי, כי השיקול שלי היה שלחנות יש תחרות מול חנויות אחרות ואולי זה יכול להוריד באיכות של הפאה, ולכן יצרתי עם המוכר ישירות קשר בWHATSAPP וכך בצעתי את ההזמנה והוא נתן לי מחיר לפי הפירוט שבקשתי. (אבל מסתבר שאפשר ליצור קשר גם במייל)
וזה תמונה שלה
כמה אמורה לעלות פאה
אני קניתי עכשיו 3 פאות מהממות אורך אחיד (כתף.) אצל 2 פאניות שונות מבני ברק בתקציב לא יותר מ 6.5-7.5 אלף כל אחת אם את לא הולכת על השמות הגדולים ויש לך פאנית טובה שמבינה בשיער טוב ואיכותי אז את יכולה למצוא בשקט בטווח הזה יש להן יצרניות קטנות והן פשוט עוברות פאה פאה חופפות ובדוקות את טיב השיער...www.prog.co.il
על מה הכשרות בעצם?נ.ב. מעניין לציין שעל תווית הפאה כתוב שאם הפאה לא תואמת את גדרי הצניעות הכשרות לא תקפה (או משהו כזה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים