מידע שימושי פאה מאלי אקספרס

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מחיפושים שלי ראיתי שלפעמים מופיע-

להוסיף קדמי תחרה + $19

150% צפיפות + $39 (10-16ich), 18-26 אינץ, זה צריך נוסף $60

180% צפיפות + $60(10-16ich), 18-22 אינץ, זה צריך נוסף $85

עבור XL, זה צריך נוסף $29

אשמח מאד להסבר

• הוסף לסימניות
וגם איך אני יודעת מה הרשת מקדימה
לייס מסוג פרונט או טופ או סתם רשת רגילה

• הוסף לסימניות
מותר להעלות לפה תמונות אם פנים מטושטשות

עריכת מנהלת: בשום אופן אסור להעלות לפה!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
למי שמקפיד על כשרות מינימלית אני ממליץ מאד מאד לברר מה רמת כשרות זו.
רמז: עין ערך מגבונים לחים כשרים (כביכול) לשבת על שלל תירוציה וההזיות שנשללו ולמרות זאת עדין יש כשרות.. וכן פרשית קוקה קולה מאוקראיינה שלאחר שהתגלתה האמת ברבים הכריזו שהכשרות זויפה למרות שבעצמם תמכו בה בכתב... וד"ל
לגבי המגבונים ראו כאן
לגבי הקוקה קולה לקרוא מכאן עד הסוף

אני הזמנתי פאה מסין, הזמנתי עם הכשר כי אשתי רצתה.

אך זכורני ששאלתי הודי יהודי שעלה ארצה מהי מטרת גזיזת השיער האם לצורך היטהרות או ע"ז והוא ענה לי לצורך היטהרות

וכן כאן:

העלו את הנ"ל

קבצים מצורפים

• קושט דברי אמת.pdf
    KB 567.5 · צפיות: 198
  • הוסף לסימניות
יכולה להעלות את הקישור מהמוכר שרכשת?

את מתכוונת "יכול" כי הזמנתי לאשתי...

אבל לא הזמנתי ישירות דרך חנות באלי, כי השיקול שלי היה שלחנות יש תחרות מול חנויות אחרות ואולי זה יכול להוריד באיכות של הפאה, ולכן יצרתי עם המוכר ישירות קשר בWHATSAPP וכך בצעתי את ההזמנה והוא נתן לי מחיר לפי הפירוט שבקשתי. (אבל מסתבר שאפשר ליצור קשר גם במייל)

וזה תמונה שלה

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי פאה מסין, הזמנתי עם הכשר כי אשתי רצתה.

אך זכורני ששאלתי הודי יהודי שעלה ארצה מהי מטרת גזיזת השיער האם לצורך היטהרות או ע"ז והוא ענה לי לצורך היטהרות

וכן כאן:

העלו את הנ"ל
מרבית החומר שמפורסם ע" ידי מכון הישכם ניתן לראות כאן
מומלץ לפנות אליהם בכל שאלה הם עונים על הכל בסבלנות ולא בורחים מכלום.
לגבי הקונטרס קושט דברי אמת חשוב לי להסביר לציבור במה המדובר כדי שיבין מה קורה כאן
יש רב מפורסם באנטוורפן שעשה וכתב דברים מאד לא ישרים בלשון המעטה כולל הסתרת וסילוף העדות של השליחים אמיר דרומי וגרשון וועסט כדי להתיר את הפאות גם בתשס"ד וגם בשנים האחרונות, והכל מאחר ובני משפחתו שהם בני תורה משלנו סוחרי שיער גדולים בעלי סלוני פאות בבני ברק ובירושלים, מומלץ לקרוא תשובה זו עד הסוף בקובץ המצורף בשם עיונים בדברי הגרחי"ד וויס כדי להבין במה המדובר או כאן https://drive.google.com/file/d/1r77tvQJ21aUKWC7Bdq1FzIQ8xCmSiytO/view?usp=sharing
וכן ניתן לראות את עדות השליחים המלאה בקובץ עדות השליחים המצורף.
הרב הנ"ל היה בארץ לפני זמן מה ואז פגש אותו ת"ח במירון ושאל אותו למה התיר וכו' והקליט את השיחה, מומלץ מאד לעבור על תמליל השיחה המלא ולשמוע את ההקלטות המצורפות בהודעה זו.
מקורביו של הרב הנ"ל נפגעו וכתבו מאמר זה קושט דברי אמת לנסות להציג את הנתונים כאילו הכל שקר וזיוף וניסו לתפוס טעויות צדדיות שוליות ולהדגיש רק אותם והתעלמו מעיקר הטענות של האוסרים שנוגעות להלכה האם זה תקרובת ומההוכחות של הסילוף של הרב הנ"ל ומי שיעבור על החומר לא ישאר לו שום ספק הצדק עם מי.
וזה חוץ מהצביעות שהציגו את הרב הנ"ל כגדול הדור ואוי למי שחולק עליו או מבזה אותו, כשתוך כדי הם בעצמם בצירוף הרב הנ"ל חולקים ומבזים את מרן הרב אלישיב זצ"ל ואת שליחו הנאמן הרב הגאון הרב דוד אהרון דונר שנשלח לברר המציאות בהודו (בנוסף לשליח אמיר דרומי) ועושים אותו כשקרן וכאילו רימה את הרב אלישיב, וכאילו הרב אלישיב לא יודע לברר המציאות ולפסוק הלכה,
וזה חוץ ממה שחלק על הגרנ"ק זצוק"ל כשבתשס"ד בסיום הגדת העדות בבית הדין של הגרנ"ק ע"י השליח אמיר דרומי הרב הנ"ל דפק על השולחן בכעס לאחר שנפסק לאיסור ויצא בכעס מהדיון ואמר כך לא פוסקים הלכה, יש כאן אנשים שמפסידים מיליונים!! וזה לאחר שניסה להפריע כל העת בטענות סרק, ענה לו אחד מגדולי הרבנים שהיה שם תיסע בעצמך להודו ורק אז תוכל לבוא ולחלוק על המציאות ועל ההלכה.
ולכן בתשס"ד הרב הנ"ל מנע מהשליח אמיר דרומי להגיע להעיד עדותו בפני מרן הרב ואזנר זצ"ל וכן מנע ממנו להעיד בפני רבני חו"ל והביא לרב ואזנר זצוק"ל בכתב עדות אחרת מסולפת ושונה בתכלית ממה שהעיד אמיר דרומי בעצמו. (ולאחר מכן ניסה להביא מומחה כביכול לדת זו מחו"ל כדי להשפיע על הרב ואזנר להתיר, וענו על זה מי הוא אדם זה בהישכם אוהבים) ועוד היד נטויה במה שעשה כדי להתיר ולבלבל את כולם.. כדאי לעבור על החומר ולהזדעזע ולקבל מושגים מה זה החטאת הרבים איומה של רבבות עמך ישראל בגלל נגיעה.

לגופו של עיניין אתה מסתמך על הודי אחד? ניתן בקלות להביא לך כמה וכמה הודים שחלקם גרים שם עדין ואומרים אחרת, אבל אין צורך בזה, הכמרים שם בעצמם אומרים מפורש שזה קרבן, ובאתר של המקדש כתוב מפורש, ועל השלט בכניסה כתוב מפורש, ויש וידאו של מתגלחים שם שאומרים את זה, ובפרט שגם הטהרות זה לא סתירה לזה שזה קרבן, כדאי מאד שתקרא גם את המאמר האם היהודים באמת מקריבים קרבן ותבין כמה הטענות האלו מגוחכות.
כדאי לצפות בעדויות ובוידאו בתיקייה הנקראת "בירור המציאות בהודו" שבדרייב כאן
וזה לא סוד מה דעת גדולי ישראל , וכל אלה שמנסים לערער אחרי הפסק של מרן הרב אלישיב ומרן הרב ואזנר והגרנ"ק ודאי שלא מחפשים את האמת כלל, וסימנו לעצמם מטרה אחת להתיר את הפאות גם נגד התורה ויהי מה.
רק אתמול היה שיחה בבני ברק של הרב שריאל על נושא הפאות והוא הביא שם גם את הבעיה של תקרובת ע"ז והביא שכל שלשת גדולי הדור הנ"ל פסקו לאיסור.
ואתה חושב שאותם אנשים צעירים חכמים יותר מהם והם טעו?
כל תלמיד חכם שבאמת עבר על כל החומר ברצינות וללא נגיעות חזר בו לאיסור.

למי שרוצה ללמוד את הבסיס של הסוגיה מה תקרובת ומה לא שילמד את הקונטרס המוצלח פאת קדמה המצורף.

קבצים מצורפים

• תמליל-שיחה-עם-החידו (1).pdf
    KB 234.5 · צפיות: 33
  • בירור דברים בענין שיער שמגיע מבתי ע-ז אשר בהודו, במשנת הגאון רבי חיים יוסף דוד ווייס שליט-א וה...zip
    3.5 MB · צפיות: 26
  • עדות השלוחים.pdf
    KB 705 · צפיות: 142
  • האם היהודים באמת מקריבים קורבנות (1).pdf
    KB 267.9 · צפיות: 27
  • עיונים בדברי הגרחי''ד ווייס (2).pdf
    1.4 MB · צפיות: 65
  • הרב שריאל כיסוי הראש ופאות.zip
    2.2 MB · צפיות: 24
  • פאת קדמה - בירור יסודי בסוגיות תקרובת ע''ז (1).pdf
    2.3 MB · צפיות: 28
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך את יודעת מה גודל הרשת?
יש הוראות מדויקות איך למדוד
אחר כך את מסתכלת בטבלה ולפי המספרים שמדדת זו המידה שלך

אני אשמח ליצור איתך קשר,
אני מאאוד מעוניינת לקנות פאה,
אשמח לעזרתך-כמובן בתשלום.
פני אלי באישי

יש אחריות על הפאות האלו?
כמובן שלא .
גם טכנית זה לא הגיוני - אם לדוגמא תרצי עוד קצת גוונים תשלחי עד סין?
אבל אם כשאת מקבלת את הפאה, את רואה שזה לא מה שתכננת הבנתי שיש אפשרות להחזיר ולקבל החזר מפיפאל (עוד לא ניסיתי כך שמומלץ לברר יותר)

יכולה להעלות תמונות של הפאות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
יכולת לתת קישור למוכר מומלץ?

• הוסף לסימניות
מחיפושים שלי ראיתי שלפעמים מופיע-

להוסיף קדמי תחרה + $19

150% צפיפות + $39 (10-16ich), 18-26 אינץ, זה צריך נוסף $60

180% צפיפות + $60(10-16ich), 18-22 אינץ, זה צריך נוסף $85

עבור XL, זה צריך נוסף $29

אשמח מאד להסבר
זה בעצם דברים שהם מעבר לסטנדרט ויש עליהם תוספת מחיר
קדמי תחרה-
יש את הפתיחה של הפאה שם יש לייס רגיל או פוני או לייס שקוף
תחרה פרושו לייס שקוף-(רשת בצבע העור שעליה מושחלים שיערות למראה טבעי)
צפיפות-
הכוונה לכמות השיער שיש בפאה - לכל מוכר יש את הצפיפות הרגילה, תוספת בכמות השיער מעלה את המחיר
,אם את לוקחת גם צפיות גבוהה יותר וגם ארוך יותר עולה לך שוב המחיר ב60 דולר.
גודל ראש XL -
מצריך יותר שיער ולכן המחיר יותר יקר.

• הוסף לסימניות
יש הוראות מדויקות איך למדוד
אחר כך את מסתכלת בטבלה ולפי המספרים שמדדת זו המידה שלך

פני אלי באישי

כמובן שלא .
גם טכנית זה לא הגיוני - אם לדוגמא תרצי עוד קצת גוונים תשלחי עד סין?
אבל אם כשאת מקבלת את הפאה, את רואה שזה לא מה שתכננת הבנתי שיש אפשרות להחזיר ולקבל החזר מפיפאל (עוד לא ניסיתי כך שמומלץ לברר יותר)
אין לי אפשרות לאישי...

• הוסף לסימניות
את מתכוונת "יכול" כי הזמנתי לאשתי...

אבל לא הזמנתי ישירות דרך חנות באלי, כי השיקול שלי היה שלחנות יש תחרות מול חנויות אחרות ואולי זה יכול להוריד באיכות של הפאה, ולכן יצרתי עם המוכר ישירות קשר בWHATSAPP וכך בצעתי את ההזמנה והוא נתן לי מחיר לפי הפירוט שבקשתי. (אבל מסתבר שאפשר ליצור קשר גם במייל)

וזה תמונה שלה

אפשר קישור לאתר של המוכר

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת אחריות?
התכוונתי לפאה שהיתה נראית מהמם בקניה ואחרי חודש התנפחה כמו....
או שהשיער לא טוב
יש למי לחזור במקרה של בעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה