השלך על ה' יהבך
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
אם תוכלי לתת לי עוד פרטים בכתובת המייל המצורפת chevi9832 @ gmail.comאני הזמנתי ישר מהסוכן, ממש לפני חודשיים, נהנתי מהשירות שלו ומהפאה עצמה, יצא לי 2000 פחות מפאה זהה כאן
אם תוכלי לתת לי עוד פרטים בכתובת המייל המצורפת chevi9832 @ gmail.comאני הזמנתי ישר מהסוכן, ממש לפני חודשיים, נהנתי מהשירות שלו ומהפאה עצמה, יצא לי 2000 פחות מפאה זהה כאן
אשמח גם לקבל פרטים של הסוכן ישירות והאם יש אפשרות החזרה אם אני לא מרוצהאם תוכלי לתת לי עוד פרטים בכתובת המייל המצורפת chevi9832 @ gmail.com
אפשר בהחלט להחזיר פאה במידה ואת לא מרוצה, אך צריך לשלם עבור המשלוח חזרה כ-75$.אשמח גם לקבל פרטים של הסוכן ישירות והאם יש אפשרות החזרה אם אני לא מרוצה
איך נראית הפתיחה מקדימה? שטוחה?חותמת על כל מילה!!
אני כבר קניתי כמה פאות דרך הסוכן- פאה 14 אינטש SILK TOP (שזה רשת מלאה ללא לייס) והמחיר הגבוהה ביותר ששילמתי היה 2800 ש"ח (כשהדולר היה בשיא...)
מה זה אומר לייס מקופל? במה שונה מtop lace הרגיל?silk top זו בעצם רשת תחרה רגילה, יחסית שטוח , אך לא לגמרי. אפשר להוסיף בארץ קצת בייביהייר בשביל הטשטושים. אך אם הולכים עם פוני לא נראה לי שצריך.
אם את מחפשת את השטוח ממש אז כנראה עדיף לך ללכת על לייס מקופל.
הם בדיוק שלחו ללקוחות הודעה שכל החנות קיבלה את ההכשר של הרב גרוסיש משהי ששאלה רב לגבי ההכשר של הפאות?
אשמח לדעת
מעדכנת שעלות ההחזרה היא 60$ , ולא כפי שרשמתי 75$.אפשר בהחלט להחזיר פאה במידה ואת לא מרוצה, אך צריך לשלם עבור המשלוח חזרה כ-75$.
יש לי ניסיון רב עם פאות (6!) שקניתי לי ולבנות המשפחה ישירות דרך הסוכן בסין ואנו מאד מרוצות!
אפשר ליצור קשר עם הסוכן בוואצאפ: כאן
(אם אין לך וואצאפ אפשר גם במייל, תכתבי לי במייל roseg4487 שטרודל גימייל
Malkyno1 בג'ימייל. תעדכני שראית ואמחקאשמח לפרטים.
מה המייל שלך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים