פונט פונטביט 2026

• הוסף לסימניות
פונטביט השיקו את הקטלוג של שנת 2026

כל שנה מחדש נראה לאנשים שזהו פונטביט סיימו,
והשנה באמת :confused:

אין חידושים.
החידוש היחיד, אולי האות צ' של פונט מאנצ׳יז.
פונט 'בוסטר' אולי סבבה, ובעיקר האנגלית שלו.

• הוסף לסימניות
מכירים את הבדיחה; כמה טעויות אפשר להכניס במילה 'נח' ?

1763982865431.png

1763982904130.png

• הוסף לסימניות
.

קבצים מצורפים

• קטלוג 2026 PDF.pdf
    KB 419.8 · צפיות: 352
  • הוסף לסימניות
פונטביט השיקו את הקטלוג של שנת 2026

והשנה באמת :confused:

אין חידושים.
החידוש היחיד, אולי האות צ' של פונט מאנצ׳יז.
פונט 'בוסטר' אולי סבבה, ובעיקר האנגלית שלו.
מרגש לראות שאני מחדש נעוריי ומצוטט מחדש...
ברור לי שגם השנה חלק מהפונטים יתגלו כשימושיים...
אבל בהחלט יש צדק בדבריך

• הוסף לסימניות
1764526293820.png

אמיתי? או שקצת עובדים עלינו בעיניים...
הפונט היה לי קצת מוכר
למעלה בוסטר 2026
למטה אינשטיין 2025

:confused:

• הוסף לסימניות
"כל שנה, כשמגיע הקטלוג של פונטביט, אומרים: 'השנה אין חידוש'..."
וזה בהחלט נכון.
א. בכל קטלוג יש כמה פונטים שהם דומים/משוחזרים/לא שימושיים (כמה פעמים נעצב כרזה לגן?)
ב. על-אף שיש כל שנה כמה וכמה חידושים(!), לוקח זמן להתרגל (לי אישית זה מזכיר שירים, בפעם השניה זה מתחיל להיות יפה...)

ולאחר כל זאת. קטלוג פונטביט 2026 אִכְזֵב בענק!
2 פונטים משוחזרים (מורשת=הסנדק, פרקטיקה)
2 פונטים ילדותיים.
מאנצ'יז בהחלט חדש, אך חלש מאוד.
נשאר לנו להתנחם עם 'בוסטר' שגם הוא לא חידוש גדול. כנ"ל.

מעלה כאן השערה בלבד, אולי אם צורת התשלום הייתה אחרת
כמו תשלום לפי פונטים ולא תשלום כמו היום שהוא סוג של הו"ק קבוע
היה להם יותר 'בוסטר' להשקיע...

• הוסף לסימניות
יש להם דרך לדעת מה ציבור המעצבים חושב על זה?

• הוסף לסימניות
זהו, אולי פשוט הגיע הזמן לפונטים בעברית בAI!!!
"צור פונט עברי קלאסי, אותיות מהוקצעות...

במקום לשלם הון עתק כל שנה על חבילות שלא ממש שוות..
ב-אאא, המנוי שלהם עובד בצורה שחייבים לשלם על שנה מינימום...

• הוסף לסימניות
נקווה בשביל פונטביט שהגילדה לא יתבעו אותם על זכויות יוצרים.
סימפלר וסימבול (אפילו שם הפונט דומה)
Screenshot.png
ללא שם.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הזקן עוד זוכר את הלינץ' שעשו לנדב עזרא עוד בשנת 2008 ואח"כ בשנת 2011 כשהוא יצא עם הפונט גפן.
מאז ועד היום פונטביט שולטים בשוק בצורה די מוחלטת, וכל הזמן רואים את הגופנים שלגביהם עשו לו אז את הלינץ' מככבים בכל חור אפשרי.
להערכתי בעוד 10 שנים הפונטים של הקטלוג הנוכחי עדיין יככבו, ואתם כבר תשכחו מכל התלונות שלכם על פונטביט 2026, בגלל שבשנת 2036, יהיו לכם תלונות חדשות על הפונטים של פונטביט ואיך שהם לא מחדשים שום דבר וכבר תשכחו את התלונות שלכם כיום.
תפסיקו להיות ילדותיים, השאלה היחידה שצריכה להשאל זה האם הם פונטים טובים או לא!!!
ואני אומר לכם בתור אחד שטיפ'לה מבין בזה... שהפונטים של נדב הם נהדרים.
כן חידוש לא חידוש בעיניכם, אין לזה משמעות במציאות.
כי יש בהם חידושים!!! אך אולי נעלמים בעיני הצעירים שמחפשים חידושים של פונט ראווה וכאלו.
נראה לי שהנדב של היום כבר לא יכול להסתכל על הפונטים שהוא עצמו עיצב בשנת 2004, אבל מה כן, כולם היללו אז את פונטביט על החידושים הנהדרים.
ככה זה מחזור החיים, תנו למעצבים צעירים ולא מנוסים לעצב לכם חידושים ברמה העיצובית ולזקנים והמנוסים לעצב פונטים טובים ברמה הטיפוגרפית.

זהו, זה החיים....

• הוסף לסימניות
אני הזקן עוד זוכר את הלינץ' שעשו לנדב עזרא עוד בשנת 2008 ואח"כ בשנת 2011 כשהוא יצא עם הפונט גפן.
מאז ועד היום פונטביט שולטים בשוק בצורה די מוחלטת, וכל הזמן רואים את הגופנים שלגביהם עשו לו אז את הלינץ' מככבים בכל חור אפשרי.
להערכתי בעוד 10 שנים הפונטים של הקטלוג הנוכחי עדיין יככבו, ואתם כבר תשכחו מכל התלונות שלכם על פונטביט 2026, בגלל שבשנת 2036, יהיו לכם תלונות חדשות על הפונטים של פונטביט ואיך שהם לא מחדשים שום דבר וכבר תשכחו את התלונות שלכם כיום.
תפסיקו להיות ילדותיים, השאלה היחידה שצריכה להשאל זה האם הם פונטים טובים או לא!!!
כי יש בהם חידושים!!! אך אולי נעלמים בעיני הצעירים שמחפשים חידושים של פונט ראווה וכאלו.
נראה לי שהנדב של היום כבר לא יכול להסתכל על הפונטים שהוא עצמו עיצב בשנת 2004, אבל מה כן, כולם היללו אז את פונטביט על החידושים הנהדרים.
ככה זה מחזור החיים, תנו למעצבים צעירים ולא מנוסים לעצב לכם חידושים ברמה העיצובית ולזקנים והמנוסים לעצב פונטים טובים ברמה הטיפוגרפית.

זהו, זה החיים....
כולם פה מסכימים, לא מתלוננים שהחידושים לא מורגשים, קצת כואבים על הכמות, גם הקצת שכבר הופיעו, הם לא לטקסט רץ וכדו', ששם הוא בהחלט מרא-דכולא-תלמודא...

• הוסף לסימניות

זהו, זה החיים....
ר' אליהו,
אתה יהודי מעורר השראה.
מדובר במתחרים, אבל לך זה לא משנה כלום. רואים שאתה חי ברובד העמוק ביותר את הידיעה 'אין מלכות נוגעת בחברתה',
וזו לא פעם ראשונה.

הצלחה בכל!

• הוסף לסימניות
יהודי שראוי לשבח ראוי לשבחו שנאמר משלי:[ג,כז] אל תמנע טוב מבעליו....

• הוסף לסימניות

זהו, זה החיים....
תודה על זווית המבט הזו!

נשמח לשמוע מנקודת המבט המקצועית שלך, מהם החידושים העיקריים שניתן למצוא בקטלוג החדש?

• הוסף לסימניות
תודה על זווית המבט הזו!

נשמח לשמוע מנקודת המבט המקצועית שלך, מהם החידושים העיקריים שניתן למצוא בקטלוג החדש?
ההתרשמות האישית שלי מהקטלוג.
באופן כללח יש משהו מאוד אצי-ישראלי בפונטים החדשים.
ברובם יש איזון יפה של העיגול-משולש-מרובע
1: מורשת, פונט יפהפה, כבר לפני שנים הצעתי לנדב עזרא לעשות מהפונט הקלאסי "אגדה" גרסה מקצועית ויפה לאות הקלאסית הזאת ונראה שהשנה הוא אכן עשה זאת בגדול.

2. פרקטיקה, מובן שאין כאן חידוש באות עצמה כי אם הפיכתה לאות ברמה מקצועית יותר שתומכת בכל השפות ובתוספת משקלים.

3. באגסו קייק, גם כאן יש איזון נפלא של העיגול-משולש-מרובע.
פונט עם אופי שובה ושובב ויש בו משהו מאוד טבעי, מדהים!!!!

4. מרשמלו, אמנם אני אישית פחות מתחבר לסגנון כזה של טיפוס אות, אבל כנראה שמעצבים ימצאו בו שימוש למודעות של פארק מים או כריכות של משחקי ילדים.

5. בוסטר, אמנם נטען שיש כבר פונטים דומים אך לא מתקרבים לרמה הזאת. יש בו פשטות וקלאסיות בדומה לפונט הלווטיקה הלווטיקה

6. פונט מאזציס לדעתי גולת הכותרת של הקטלוג.נותן תחושה של אופי חזק ועם זאת שקט ומצטנע.
ארט-דיירוקטורים להערכתי יעשו בו המון שימוש.

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוריד פונט דו לשוני כקובץ אחד?
משהוא יודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה