מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
תודה לאי ושרה.
לא זה מה שבקשתי.
כבר שלחתי טופס הצטרפות.
כתוב שנשלחה בקשה.
רציתי רק לדעת ששלחתי נכון, כי ההוראות לא ברורות.
וכן, איך ומתי אדע שהתקבלתי.
מחכה לאחת המנהלות שתחכים אותי.
מצטרפת לבקשה

@רחל1
לא מוכנים להכניס אותי.
נכון שאני עונה על הקריטריונים?
איזה פגיעה... ;)

מי מוכנה לעקוב אחרי?

שאלה קטנה-
איפה מופיעים הפרטים שאני רושמת?
שאני אדע למחוק אותם מייד.

כל אחת יכולה לעקוב אחרי כל אחת? לא צריך דווקא היכרות אישית?

מי מסכימה להכיר אותי????

אני מרגישה בעננים
כנראה ראו איזה אמא טובה אני...
התקבלתי לפורום
אשמח לעקוב אחרי מי שרוצה
(רק לא אהיה ליד מחשב ל3-4 שעות הקרובות)
אני רוצה!
כבר דיברנו אתמול.....
בסוף התקבלת לפני!

@y&m נכון את מכירה אותי?
אז טפלי בבקשה שלי בבקשה...
טוב?

:D:D:D:D:D:D:D

אני מסכימה עם דעתך,
אבל מצד שני, אני למשל נמצאת כאן כבר די הרבה זמן, ועדין אין כאן מי שיכולה להעיד על היכרות אישית איתי. איזה עוד פתרון אפשר להציע?
אני יכולה, דיברתי איתך, בהחלט אישה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה