מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
אגב, אני לא משתמשת בניק של גבר. פשוט זה ניק של בעלי - הוא המקצוען בינינו, והוא זה שאמור להיות פעיל.
אני רק הנספחת.
למעשה - אני כותבת ופעילה פה הרבה יותר ממנו כי הוא ברוך השם עסוק מדי...

חני
אני יודעת, כי כבר כתבת את זה פעם. זו הייתה כוונתי :)
באמת כל התגובות שראיתי אי פעם מהניק הזה - הן שלך...

אשמח לדעת מי נמצאת בפורום - ומכירה אותי
ויכולה להמליץ עלי

תודה!

@שורי פלד אכפת לך לעקוב אחרי ולהלמיץ עלי?
אם לא, לא אכפת לי ההפסד שלכן...

עדיין לא הצלחתי להבין למה לא מאמינים לי, לנשים או לחוכמת...

@מנוחהלה, נשים שכבר בפנים בקשו כבר מהמנהלות שיצרפו אותך.

@שמואל גרינשטיין, כלומר - חני, ניקים שמשותפים לשני בני זוג לא יכולים להיות מאושרים לפורום נשים. זה דבר די בסיסי...
עדיף שתפתחי ניק חדש עבור עצמך כדי שתוכלי להכנס. תתקבלי בזרועות פתוחות.

@מרשמלו איך אני יודעת אם הבקשה שלי נבדקה?
לא קבלתי תגובה

איך את יודעת שדחו?
לשלי אפילו לא הגיבו, פשוט התעלמות מוחלטת:eek:
כי בהתחלה כשניסיתי להצטרף שוב היתה לי אופציה לבקש הסרת בקשה
אח"כ האופציה להסיר את הבקשה , נעלמה.

@מרשמלו איך אני יודעת אם הבקשה שלי נבדקה?
לא קבלתי תגובה
אם היא נבדקה היית יודעת.
אם את לא יכולה לשלוח בקשה חוזרת, סימן שהבקשה שלך בהמתנה לבדיקה.
יש שם עשרות שממתינות.....

אתמול שלחתי הכל כולל מידת נעליים והבקשה נדחתה.
בבוקר שלחתי שוב שם ומס' טלפון, צריך גם צילום ת.ז.?
לא צריך ת.ז.
צריך שם מלא, גיל, כתובת וטלפון.
שלחת את הנ"ל?
אם כן תמתיני לתוצאות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה