מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
ממליצה על @bonbon
ערכנו הכרות פנים אל פנים.
היא מקסימה ולגמרי אישה.

מישהי מכירה את הניק שלי ומוכנה להמליץ עלי?

אני מבין שאמורים להיות בפורום ממש דברים איומים ונוראים או לחילופין סודות התורה לפי כל ההיסטריה האיומה פה
, אז אולי פשוט תעבירו את הדיונים של הנשים למקום אחר.
אין ענין לעשות בלאגן סתם בפורום שחצי ממנו הוא גברים.
מי שצריכה להגיע כבר תגיע אם זה יהיה מספיק מעניןן

חלקן אושרו, השאר בהמלצתך...

התכתבתי פה בעבר עם כמה באישי
זה אומר שהן מכירות אותי ומאמינות שאני אכן אישה?

ממליצה על מינימאוס, היא בהחלט עומדת בכל הקריטוריונים.

מכירים אותי? אנא המליצו עלי....:rolleyes::rolleyes:

חלקן אושרו, השאר בהמלצתך...

דיברתי איתן.
כל אחת מהן נשאלה שאלה, לגבי מי שהיא טענה שהיא-היא.

נניח, אם פלונית אמרה שהיא חברת כיתה של בת דודה שלי, היא נשאלה מי הייתה המדריכה המיתולוגית שלהן בשנה מסויימת בסמינר, לפני 17 שנים.
שאלות שאין להן סיכוי לדעת את התשובה על המקום, אם לא שהן הן.
ובקיצור, הן הן.

וגם -
@אך
@קולות

הן בנות אדם. מעל גיל 20.

אולי משהי יכולה להמליץ עלי..
אני ותיקה פה ומתכתבת בהודעות פרטיות
לא מכירה אף אחת אישית.

יכולה להצטרף?
מישו מכיר אותי...:)

אני שלחתי פרטים אתמול למייל .וגם בהצתרפות לקהילה. והיום אני רואה שאני יכולה לכתוב שוב את סיבת הבקשה. מה זה אומר?

@רותי קפלר יכולה להמליץ עלי שאני בת אדם מעל גיל 20?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה