מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
מתזכרת:
יש לשלוח מייל עם פרטים ברורים לכתובת: nashim.prog בג'ימייל
שם מלא
שם הניק וקישור
כתובת
טלפון
(אם אין ניקית ממליצה, נסי לחפש, אם לא מצאת - כתבי לנו על כך)

במקביל, לשלוח בקשת הצטרפות דרך 'הצטרפות לקהילות מקצועיות'
כל אחת ששלחה - תענה אי"ה. אנחנו עובדות על כך במרץ.

איך אני ממליצה על מישהי?

ואם שלחתי מייל, ועניתן לי שהתקבל ויש את כל הפרטים,
אז למה אני רואה שוב אופציה להצטרפות?

נערך לאחרונה ב:
@free אני מכירה אותך. תמליצי עלי?:cool:

היי שלחתי ולא אישרו אותי.... @רותי קפלר יכולה להמליץ.. מי עוד בפנים שמכירה אותי :p;)

מנהלות, @שח מט אשה חביבה ביותר.
ואפילו עובדת עכשיו להכין רשימות של הזכאים לשי בהתרמה של גלנט, ועושה את זה בחריצות וביעילות רבה.

מה איתי? אני אשה, נשואה ואמא...
איך אני יודעת אם התקבלתי?

איך מצטרפים?

למה כדאי לי להתאמץ להצטרף?

שאלה מצוינת... קראתי חלק מההודעות פה ונראה שזו ממש דבר נכסף...
מישהי יכולה להסביר לי מה מטרת הקבוצה? מה הנושאים המדוברים שם?
אם בכלל כדאי להתאמץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה