- הוסף לסימניות
שילת, ברור מה שאת אומרת.
ברור שאני לא מצפה להעלות בריף ויפצחו לי אותו... יותר בכיוון של - אלה הנתונים שאספתי, זה הניתוח שלי, זו המסקנה שהגעתי, זה הסלוגן שחשבתי עליו, זו הכותרת, מה דעתכם.
ביקורת בונה וכו'.
אני בהחלט כן יודעת לעשות את זה לבד (בקטן כרגע, אבל ב"ה מתקדמת)
ומעניין מה שאת כותבת על איך שהתחלת.
אני התחלתי בתור מדריכה במדרשי'ה, שביקשו ממני לעשות איזה פלייר לשבתון שלהם, ובחיים לא עיצבתי שום דבר על מחשב. עשיתי את זה בוורד
את יכולה לתאר לעצמך כמה התלהבו בבית דפוס כשהבאתי להם את זה "מוכן להדפסה" כקובץ וורד.
אח"כ הם קנו פוטושופ והתחלתי לשחק עם התוכנה, רוב הזמן לא הי'ה לי מושג מה אני עושה.
אחרי שנה במקום הזה כל כך התלהבתי שהחלטתי ללכת ללמוד עיצוב.
(ומאז זה עוד סיפור שלם, כי לא סיימתי את הלימודים, אז השלמות אני עושה כל הזמן, אילוסטרייטור למדתי לבד, בקיצור, הרבה סיעתא דשמיא פה).
תודה לך!
ברור שאני לא מצפה להעלות בריף ויפצחו לי אותו... יותר בכיוון של - אלה הנתונים שאספתי, זה הניתוח שלי, זו המסקנה שהגעתי, זה הסלוגן שחשבתי עליו, זו הכותרת, מה דעתכם.
ביקורת בונה וכו'.
אני בהחלט כן יודעת לעשות את זה לבד (בקטן כרגע, אבל ב"ה מתקדמת)
ומעניין מה שאת כותבת על איך שהתחלת.
אני התחלתי בתור מדריכה במדרשי'ה, שביקשו ממני לעשות איזה פלייר לשבתון שלהם, ובחיים לא עיצבתי שום דבר על מחשב. עשיתי את זה בוורד
אח"כ הם קנו פוטושופ והתחלתי לשחק עם התוכנה, רוב הזמן לא הי'ה לי מושג מה אני עושה.
אחרי שנה במקום הזה כל כך התלהבתי שהחלטתי ללכת ללמוד עיצוב.
(ומאז זה עוד סיפור שלם, כי לא סיימתי את הלימודים, אז השלמות אני עושה כל הזמן, אילוסטרייטור למדתי לבד, בקיצור, הרבה סיעתא דשמיא פה).
תודה לך!
הנושאים החמים