למנצח מזמור
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות בבני ברק את הסלי קניות ?
בחנויות מוכרים 6 משולשים בתבנית אינגליש קצרה, 3 מול 3מחפשת רעיון איך אפשר לארוז בערך 5 משולשי קוגל אטריות (קנוי) בצורה אסתטית ויפה
תודה!!
ראיתי בר' טרפון - היו לו 3 יח' , אולי במחסן או במדף אחר יש עוד.איפה אפשר לקנות בבני ברק את הסלי קניות ?
אני גם ממש מחפשת אשמח לדעת אפה עוד אפשר למצואראיתי בר' טרפון - היו לו 3 יח' , אולי במחסן או במדף אחר יש עוד.
אני גם ממש מחפשת אשמח לדעת אפה עוד אפשר למצואראיתי בר' טרפון - היו לו 3 יח' , אולי במחסן או במדף אחר יש עוד.
מצטרפת לבקשהאשמח לקבל ת העצוב לרשימת קניות
אשמח לרעיון לשכנים (חלקמבוגרים חלק עם ילדים)
ממשפחה שמבצעת שיפוץ בבנין
ויש בלגן ורעש
(רעיון למשפט / משלוח ואלמנטים מתאימים)
יש לך אולי את העיצוב של הרשימת קניות לשבת?![]()
מידע שימושי - משלוחי מנות - התחלתם לחשוב על רעיונות?
אני מחפשת רעיון למשלוח מנות: הבן שלי מתחפש לטייס והבנות לדיילות.. יש רעיון??www.prog.co.il
מצטרפת לבקשה..יש לך אולי את העיצוב של הרשימת קניות לשבת?
אני חושבת בתוך סל קניותמצטרפת לבקשה..
אם את מצליחה להשיג אשמח ממש..
ואם אפשר לשאול אייך את מתכוונת לארוז הכל?
אני מניחה שזה דברים שקשורים לשבת וגם אני מכינה סלטים, קינוחים.חלות יין ופיצוחים
ועדיין לא יודעת אייך לארוז.
אשמח לרעיון
תודה רבה
מהמם..אני חושבת בתוך סל קניות
בקבוק יין /מיץ ענבים קטן
דגדגים
פיצוחים
2 לחמניות
ומארז "קינוחים"
מה עוד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים