- הוסף לסימניות
לא מיותרסוף סוף...
ולכן כל הדיון הזה מיותר מעיקרו
אני מציע לאנשים לחשוב קצת פה ושם על שינוי הרגלים לטובה.
לא מיותרסוף סוף...
ולכן כל הדיון הזה מיותר מעיקרו
הפוך לצערי, הוא היה ראש הממשלה המוצלח והארוך ביותר בהסטוריה של המדינה.מי שזוכר. זוכר מי שקיצץ להורינו היקרים בקצבת הילדים ומה מצבו הפוליטי היום לא מהמשופרים...הוא ידע זמנים טובים יותר ע"כ.
פה זה עשר אגורות לשקיתאתם זוכרים את היום שהתחילו לבקש 10 אג' על שקית בסופר
(למי שלא זוכר שקיות רב פעמיות/עגלות/וכו)
והיום משלמים בונוס 1 שח ל10 שקיות בקניית לחם וחלב והסתיים כל הסיפור.
כך הוא דרכו של עולם חושבים שהעולם יתהפך בסוף חוזרים להרגל ומשלמים את המחיר.
של א' יציייר לעצמו את התנהגותו עם הח"פ בעוד שנה, לדעתי כמו היום + שינויים מינוריים.
למה לא לפנות ארון צמוד לברזים ולהכניס שם את המדיח? ואז אין צורך לחצוב כלום.
מפצלים את הניל של הברזים (מתחת לכיור) ומעבירים צינור בתוך הארון בלי חציבה.
וכן מפצלים את צינור הביוב של הכיור ומכניסים צינור באותה דרך.
חציבה בקיר לא עולה שלושת אלפים ש"ח.
ואם אתם מוכנים אני אעשה לכם את זה באלפיים!! אני לא בעל מקצוע, אבל פעם לקחתי מקדחה וחצבתי אצלנו בבית בקיר ולקח לי אולי חצי שעה, תקחו אברך כלבויניק שיודע להחזיק מקדחה ויעשה לכם בעשרים שקל חציבה בקיר לחשמל.
חציבה ברצפה זה בעיה בגלל הריצוף, אבל אני לא מבין למה צריך לחצוב ברצפה: החשמל יכול לעבור דרך הקיר והצנרת בתוך הארון כנ"ל.
לגבי לא להפעיל את המדיח בזמן שיש תנור:
עיקר ההפעלה של המדיח זה במוצ"ש. ולכן זה בד"כ לא מתנגש.
גם תוכלו לעשות תקנה שביום שישי אוכלים בחד פעמי...
מי יודע אולי יבוא היום של ליברמן...הפוך לצערי, הוא היה ראש הממשלה המוצלח והארוך ביותר בהסטוריה של המדינה.
והאהדה אליו גם בציבור החרדי בעצמו היא עדיין בשיאה.
פה זה עשר אגורות לשקית
ועכשיו זה כמה שקלים לכל אריזה, כעשרים שלושים לקניה שבועית. במצטבר כאלף אלפיים לשנה.
גם פיצול ברז יכול לסכן את כל האינסטלציה בבית?
בכל מקרה נראה לי שרוב הציבור החרדי גר בדירות שנבנו אחרי שנות השמונים וגם אחרי התשעים ואולי אפילו אחרי האלפיים (רוב ערי הלויין החרדיות נבנו ברובן אחרי 2000).
דיברתי על דרך העולם ההרגל והנוחות עושה את שלו...פה זה עשר אגורות לשקית
ועכשיו זה כמה שקלים לכל אריזה, כעשרים שלושים לקניה שבועית. במצטבר כאלף אלפיים לשנה.
נראה שאתם מקובעים בעמדתכם, בלי להבין שיש מציאויות אחרות.לא מיותר
אני מציע לאנשים לחשוב קצת פה ושם על שינוי הרגלים לטובה.
גם פיצול ברז יכול לסכן את כל האינסטלציה בבית?
לא יודעת, בקניה האחרונה קניתי 5 לפתניות ב-11 ש"ח (זבל, נכון, אבל כשמשתמשים בזה רק לסלטים - אין בזה בעיה). סכו"ם 4 ב-10. מלחות לא בהרבה יותר.הטבלה עשיתי בעצמי עכשיו בתוך חמש דקות.
ארוחת צהריים לא משנה איפה אוכלים תמיד יאכלו עם חד פעמי, אז לא הורדנו כלום מהחשבון. (הרי בסוף אנחנו משלמים על הצהרון).
אם נפחית את ארוחת הבוקר לגמרי נוריד שליש ועדיין ישאר לנו אלפיים ש"ח לשנה.
גם אלו שאוכלים בישיבה אוכלים בחד פעמי שאנחנו משלמים עליו.
המחיר הרגיל הוא לא שלוש בעשר, רק במבצעים של הסופרים, בדרך כלל ארבע זה מחיר סטנדרטי משקף. בד"כ עולה יותר.
הנה צילום מסך מישיר מהדרין עכשיו:
צפה בקובץ המצורף 988538
צפה בקובץ המצורף 988539
צפה בקובץ המצורף 988540
עכשיו למחירי המים הסבון והחשמל:
המים עולים 7 ש"ח למ"ק (1000 ליטר) ראו כאן.
המדיח מבזבז בהפעלה אחת כעשר ליטר ראו כאן. אז זה שבע אגורות למדיח אחד. אולי מחיר של צלחת ח"פ אחת...
הסבון: במדיח שוטפים עם טבליות. כל טבלית עולה פחות משקל. ובפעולת הדחה אחת שמים טבלית אחת.
החשמל: הדחה אחת עולה 1 קוט"ש ראו כאן. עליו נשלם לחברת החשמל 43 אגורות בסך הכל כמבואר כאן.
אתם זוכרים את היום שהתחילו לבקש 10 אג' על שקית בסופר
(למי שלא זוכר שקיות רב פעמיות/עגלות/וכו)
והיום משלמים בונוס 1 שח ל10 שקיות בקניית לחם וחלב והסתיים כל הסיפור.
כך הוא דרכו של עולם חושבים שהעולם יתהפך בסוף חוזרים להרגל ומשלמים את המחיר.
של א' יציייר לעצמו את התנהגותו עם הח"פ בעוד שנה, לדעתי כמו היום + שינויים מינוריים.
הנחרצות של דבריך כאילו כל בית אם רק ירצה יוכל להכניס מדיח ושמספיק אחד לבשרי ושזה יותר זול מחד"פ לא פיירית ולא מציאותית.מי שיש לו מטבח ממש פצפון יכול להכניס את המדיח בחדר אחר, יותר נוח מאשר לשטוף את כל הכלים ביד, ויותר זול מאשר לקנות חד פעמי לשנה אחת בלבד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים