עזרה פניה לכותבים \ מעמדים \ גרפיקאים

• הוסף לסימניות
אני מתכוון להוציא לאור ספר לזיכוי הרבים,
ובו מקבץ סיפורים שכל הפרטים בו אמיתיים ובדוקים עד כמה שידי מגעת,
לחזק את האמונה בה' ובכח הצדיקים שבדורות האחרונים.
אבקש מהמתנדבים בעם שמוכנים לתת מעט מזמנם הפנוי,
כותבים - לעשות פיניש בעריכה לשונית, עם שמירה על פרטי העובדות ודיוקם.
מעמד - שיסכים לעמד עימוד שיתן חשק לקרוא כזה טקסט ארוך.
נקדן - אולי זה יכול להתאים גם לילדים.
גרפיקאי - לעיצוב הכריכה.
בפורום הפרסום פתחנו דיון לבחירת שם לספר.
אפשר להגיב גם באישי, או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• הרבי מריבניץ זצל.doc
    KB 139.5 · צפיות: 36
  • סיפור מופת הרבי מביטשקוב ערן גוטסמן.docx
    KB 18.7 · צפיות: 33
  • קבר רבי גדליה משה מזויהל.docx
    KB 24.2 · צפיות: 168
  • רבי דוד משה מקרעטשניף- מתוקן.docx
    KB 32.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
בהשגחה פרטית קיבלתי סיפור נוסף שהתפרסם השבוע, אולי כדאי לצרפו לספר ?

המצבה מהפרסומת
פרסום שהיטיב לנשמה אחרי 12 שנים בדיוק ביום השנה ה-47 של הנפטרת

תחילת חודש ניסן תשע"ח.
חבר אני בחברה קדישא בירושלים, השתתפתי בהלוויה בהר המנוחות, תוך כדי הקבורה צדה את עיני פלייר פרסום של חברה העוסקת בשיפוץ מצבות, במסגרת עבודתי בח"ק גם עוסק אני בתחום המצבות, לכן הרמתי את הדף ותחבתי לכיסי והמשכתי בעבודת הקודש.

כ"ו ניסן תשע"ח
יום גשום וסוער בירושלים, חזרתי בערב מהלוויה בהר הזיתים כשבגדי מלוכלכים מבוץ, החלפתי בגדים והוצאתי את תכולת הכיסים והנחתים על השידה.

כ"ז ניסן תשע"ח
טרם יציאתי לתפילת שחרית אני מחזיר את הפריטים שהוצאתי אמש, ביניהם אני רואה את הפרסומת של שיפוץ המצבות, שניה לפני שזרקתי אותה לפח האשפה, באינסטינקט הסתכלתי על הפרסום וראיתי תמונה של 2 מצבות.

קבצים מצורפים

• סיפור המצבה שמסעיר את העולם החרדי.docx
    KB 26.6 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו את הסיפור מעוצב יפה, עם פרטים משלימים

קבצים מצורפים

• סיפור המצבה.pdf
    KB 269.7 · צפיות: 48

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה