יציאה נוספת ממודיעין עילית מגרין פארק
זהו זה.דיבורים
תוך שלושים ארבעים שנהמה עם הדיבורים על יציאה נוספת ממודיעין עילית מגרין פארק?
ובכל השנים האלו, כל שנה מחדש ייצא עלון מהודר צבעוני ומעוצב מטעם העירייה שמטרתו להשלות אותנו שבשנה הקרובה זה הולך לקרות...תוך שלושים ארבעים שנה
סליחה ?????????????????????????????????????????????מי שגר במוד'ע אין לו זכות להתלונן על דברים כאלה,
תושבי מ''ע חשובים ביותר והם הסולתה ומשמנה של הציבור שלנוסליחה ?????????????????????????????????????????????
מה זה אמור להיות ????????
אנחנו לא מספיק תושבים ???
לא מספיק חשובים ???
לא משלמים מיסים ???
מה זה ?????????????????????
פשוט תגובה לא לעניין.לא הגשמיות
לא שזה עיר רעה מבחינה הזאת,אבל וודאי שהעיקר זה לא הכבישים תשתיות וכו....
לא אמרתי שזו דרישה לא לגמיטימית-היא מוצדקת מאודפשוט תגובה לא לעניין.
סליחה שאני מתקיפה, אבל אני פשוט לא מבינה...
להגיע בבוקר לעבודה בלי לשרוף חצי יום זו דרישה לא לגיטימית ????????
לא מבינה מה את רוצה.
טוב, הדיון הזה מרגיז אותי סתם.לא אמרתי שזו דרישה לא לגמיטימית-היא מוצדקת מאוד
אבל זה כמו להתלונן למה בעיר (שאני מבקר באופן קבוע) נראת כמו שהיא נראת,עם כל היחידות וכו'
או להתלונן על לחץ מים בבנינים וכו''
א"א לא בונה על הכביש,לא אמרתי שזו דרישה לא לגמיטימית-היא מוצדקת מאוד
אבל זה כמו להתלונן למה העיר (שאני מבקר באופן קבוע) נראת כמו שהיא נראת,עם כל היחידות וכו'
או כמו להתלונן למה כולם שומעים אחד את השני בבית
או המצב של הכבישים
כל מי שאיכפת לו מהדברים האלה פשוט עדיף שיגור במקום אחר
יש מעלות חשובות למ''ע ופשוט משלמים עליהם
בהתחשב בעובדה שרוב התושבים הגיעו למ"ע כשמצב הפקקים לא היה גרוע כ"כ, זה קצת לא שייך לטעון שהם צריכים לעזוב במקום להתלונן למי שצריך.לא אמרתי שזו דרישה לא לגמיטימית-היא מוצדקת מאוד
אבל זה כמו להתלונן למה העיר (שאני מבקר באופן קבוע) נראת כמו שהיא נראת,עם כל היחידות וכו'
או המצב של הכבישים
יחידות נוספות מאפשרות ליותר זוצי"ם לגור בעיר תורנית למרות המחיר של כיעור החזיתותאבל זה כמו להתלונן למה העיר (שאני מבקר באופן קבוע) נראת כמו שהיא נראת,עם כל היחידות וכו'
כל עיר עם המעלות והחסרונות שלה
מי שגר במוד'ע אין לו זכות להתלונן על דברים כאלה,
זה לא מודיעין
לטוב ולמוטב
תושבי מ''ע חשובים ביותר והם הסולתה ומשמנה של הציבור שלנו
והעיקר של העיר היא שמרנות רוחנית וסביבה איכותית
לא הגשמיות
לא שזה עיר רעה מבחינה הזאת,אבל וודאי שהעיקר זה לא הכבישים תשתיות וכו....
כמו שאומרים,א''א גם עולם הזה וגם עולם הבא
טרוללא אמרתי שזו דרישה לא לגמיטימית-היא מוצדקת מאוד
או המצב של הכבישים
זה לא בימים, זה בשבוע.אגב, כל הטענות כאן לא מסבירות את השינוי לרעה שחל דווקא בימים האחרונים.
לגבי להאריך את הרמזור בלפיד, לדעתי לא יתן הרבה. תמיד שעברתי את העיקול ונפתח ל2 נתיבים הכביש השתחרר.אני מציע להאריך את זמן הרמזור בצומת לפיד מכיוון מודיעין עילית
בגלל העליה הקשה , כל פעם שהרמזור הופך לאדום הוא גורם לעצירה לאורך כל הכביש עד חשמונאים ואח"כ לנסיעה אישית כי זה עליה קשה וקשה להאיץ בה
כעל שהרמזור יהיה ארוך יותר יהיה פחות עצירות.
תראו בבוקר במצלמות של נתיבי ישראל במצלמה של צומת לפיד כביש 446 כי זה נראה כאילו מדובר בכביש מנומנם בצפון
מכונית מכונית לאט לאט...
אגב, כל הטענות כאן לא מסבירות את השינוי לרעה שחל דווקא בימים האחרונים.
אלא אם היה שינוי ברמזור ביציאה מהעיר, והשינוי קרה דווקא השבוע.
בשורות טובות
(ובכלל, מי אמר שזה בסדר שנשים נוסעות באוטובוסים לעבודה? שילכו ברגל.![]()
אני לא מבין מה אתם רוצים מעיר שאת הר''ע שקבוע שם ואין באמת בחירות
אדרבא,תתחילו קמפיין שיהיה ר''ע אחר
או שכנראה יש עדיפויות שונות למעלה
ברור שהעיר לא מיועדת לכמויות של אנשים שגרים פה מעבר לרגיל בגלל היחידות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים