דרוש מידע פקקי הבוקר ביציאה ממ. עילית

• הוסף לסימניות
ההצעה הזו הועלתה כבר ע"י החברה להגנת הטבע כתחליף לכביש 4431 המתוכנן
אבל אין בזה שום תועלת לפני שמסיימים את ההרחבה של כביש 446 ל-2 נתיבים לכל צד
זה נראה מאוד מעניין!
צריך לקרוא את זה בעיון

הם מסכימים שחייבים יציאה נוספת למודיעין עילית בעיקר בשעות הבוקר
אבל הם רוצים להציע שיהיה חיבור ל446 וזה סתם חבל

איך מגיעים לחומר הזה?

• הוסף לסימניות
אולי במקום לכתוב פה תשלחו פניה לעירייה לקדם יציאה נוספת
מעצבן אותי שא"א לדבר נורמלי עם ראש העיר, למה הוא לא מפרסם איזה מייל שיוכלו לשלוח לו אישית בקשות.
כששולחים פניה דרך העירייה רוב הסיכויים שהוא לא קורה את זה,
מרגיש לי שהעירייה פה היא כמו מהדברים הממוסדים שיש למדינה שאין עם מי לדבר, וזה לא אמור להיות ככה.

• הוסף לסימניות
מעצבן אותי שא"א לדבר נורמלי עם ראש העיר, למה הוא לא מפרסם איזה מייל שיוכלו לשלוח לו אישית בקשות.
מרגיש לי שהעירייה פה היא כמו מהדברים הממוסדים שיש למדינה שאין עם מי לדבר, וזה לא אמור להיות ככה.
פעם הוא טען לי שצריך לשלוח ללשכה שלו ולבקש שיעבירו לראש העיר.

• הוסף לסימניות
בהודעה שהבאתי למעלה אפשר לראות שהנושא כבר נידון בכנסת
הטענה לפיה 'העירייה לא חשבה על זה' אינה נכונה
קראו עוד באתר הכנסת -

גלו גם מה חושבים השכנים ממודיעין על הכביש ומה התוכנית החילופית שלהם...
נייר עמדה בנושא סלילת כביש 3 וכביש 4431 והקמת מסדרון אקולוגי חדש במרחב מודיעין

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב באמת צריך כביש עוקף מודיעין שיתחבר ל431
היום כל פעם שרוצים להגיע ל431 צריך לעבור את כל מודיעין עם 10 רמזורים ופקקים (או באזור תעשיה שגם הוא ארוך)

• הוסף לסימניות
נו אולי שמישהו ישלח לראשש העיר הזו קישור לפורום פה
{ מימלא הוא לא עושה כלום } לפחות שיקרה מה שכותבים כאן
אולי הוא יקבל השראה לפעול

• הוסף לסימניות
נו אולי שמישהו ישלח לראשש העיר הזו קישור לפורום פה
{ מימלא הוא לא עושה כלום } לפחות שיקרה מה שכותבים כאן
אולי הוא יקבל השראה לפעול
נראה שלא קראת את ההודעות האחרונות...
ואם כן מה לך כי תלין על ראש העיר שמופיע בפירוש בפרוטוקולים כמי שעושה ככל שביכולתו לפתרון הבעיה

• הוסף לסימניות
נראה שלא קראת את ההודעות האחרונות...
ואם כן מה לך כי תלין על ראש העיר שמופיע בפירוש בפרוטוקולים כמי שעושה ככל שביכולתו לפתרון הבעיה
יהי רצון .......
מי שמכיר את העיר והכבישים בתוכה יודע ומרגיש ורואה את המצב
2 שכונות ענקיות עם יציאה אחת מהם - גרין פארק חפציבה .
אוטובוס שנתקע שם בתחנה סגר על כולם .
גם נאו"פ היה מכותר וסגור הרבה זמן . ואל שעכשיו זה מידי פתוח דרך גן הדסים .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה