- הוסף לסימניות
אגב ציפור קטנה לחשה לי שיש סיכוי שבממשלה הנוכחית דברים יתקדמו. נקווה ונתפלל
אגב ציפור קטנה לחשה לי שיש סיכוי שבממשלה הנוכחית דברים יתקדמו. נקווה ונתפלל
הכל בסדר???לא אמרתי שזו דרישה לא לגמיטימית-היא מוצדקת מאוד
אבל זה כמו להתלונן למה העיר (שאני מבקר באופן קבוע) נראת כמו שהיא נראת,עם כל היחידות וכו'
או להתלונן על לחץ מים בבנינים וכו''
או כמו להתלונן למה כולם שומעים אחד את השני בבית
או המצב של הכבישים
כל מי שאיכפת לו מהדברים האלה פשוט עדיף שיגור במקום אחר
יש מעלות חשובות למ''ע ופשוט משלמים עליהם
שוטר בשטח יכול לשנות את הרמזור באופן זמני יש ליד כל רמזור ארון שאפשר להעביר את הרמזור למצב ידני.מה שכן
בשבוע שעבר 1-1-2023 יום ראשון בשעה 8:33 בבוקר עידכנו באחד המקומות על שוטר שנמצא בצומת חשמונאים ומשחק שם בארון חשמל ייתכן וקיצרו את הירוק (הוא מאוד קצר!) בצומת חשמונאים
זה תמיד ככה,או רוחניות או גשמיות,א''א בד''כ גם עו''הז וגם עו''הבהכל בסדר???
למה אם העיר טובה מבחינה רוחנית זה אמור להוריד אותה בגשמיות??
דרישה לכבישים בלי פקקים זה לא מותרות!
בעבר, לפני שהתחילו את העבודות,הבעיה בבוקר היא שמשאיות נוסעות בשעות האלו,
ובעליה (לכיוון המרכז ממודיעין עילית) הם עולות לאט,
וכמה שזה נשמע הזוי- הן אלו שמעכבות וגורמות לכל הפקקים.
בדקתי בוקר אחד- וראיתי שכל הפקק היה תקוע אחרי משאית, ברגע שהיא עברה לנתיב הימני-
כי התחילו שני הנתיבים, הכל השתחרר.
כי תכלס זה מסוכן.שמו פס ארוך ומונעים את אפשרות העקיפה
בגדול קיים פתרון שאמור להתחיל עוד כשנתיים, לאחר הרחבת הכביש.זה נורא שסובלים ואין מי שמתייחס לזה ברצינות
אני נוסעת לפני 6 ואומנם יש משאיות מעטות אבל התנועה ממש סבבה(היה עדיף גם לפני 6, אבל זו אולי כבר הסחפות).
נכון, העומס מתחיל באזור 7.אני נוסעת לפני 6 ואומנם יש משאיות מעטות אבל התנועה ממש סבבה
משהו כמו 6-7 דקות אני מגיעה מהכניסה לעיר למודיעין
כבר מ6 וחצי יש עומס, אולי לא כמו שאחרי , אבל בהחלט עומס!נכון, העומס מתחיל באזור 7.
אז רוב האנשים יוצאים לעבודה.
ההצעה הזו הועלתה כבר ע"י החברה להגנת הטבע כתחליף לכביש 4431 המתוכנןאם זה לא יהיה אכפת לעיריה לקדם גם עוד כניסה ויציאה מהעיר ובהקדם .
כי בעבר קרה תאונות וכדו' וכשיש כניסה אחת שמוגבלת לכל האוטובוסים המצב לא ישתנה .
אני לא שוכחת את היום שהתהפכה משאית בכניסה לעיר ולקח שעות ארוכות לפנות אותה.אם זה לא יהיה אכפת לעיריה לקדם גם עוד כניסה ויציאה מהעיר ובהקדם .
כי בעבר קרה תאונות וכדו' וכשיש כניסה אחת שמוגבלת לכל האוטובוסים המצב לא ישתנה .
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים