יששכר יעקב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,001
כןלפי שם קובץ ה PDF ששלחו?
כןלפי שם קובץ ה PDF ששלחו?
תבדוק את מחירי הקרקעות בעכו במכרזים אחרים (פי 3 כמעט בניכוי מחלמ"ש)גם בעכו יהיו דירות ענקיות (קוטג'ים) (מקביל לשוק החופשי של קריית גת), וגם בקריית גת יש דירות קטנות לזו"צים (מקביל לדירות שבהגרלה בעכו).
דרך אגב וולפסון וודאי לא עובד בחינם, וגם הקבלן ביצוע לא, ולדעתי גם "חברת 613" לא. החיסכון במחיר הוא 1. עכו מחיר קרקע נמוך. 2. חיסכון ריבית על הקרקע. 3. חיסכון עלויות שיווק. 4. חיסכון רווח יזמי (מסתבר שוולפסון מקבל סביבות 5% ולא 15% כמו כל יזם)
לגבי וולפסוןגם בעכו יהיו דירות ענקיות (קוטג'ים) (מקביל לשוק החופשי של קריית גת), וגם בקריית גת יש דירות קטנות לזו"צים (מקביל לדירות שבהגרלה בעכו).
דרך אגב וולפסון וודאי לא עובד בחינם, וגם הקבלן ביצוע לא, ולדעתי גם "חברת 613" לא. החיסכון במחיר הוא 1. עכו מחיר קרקע נמוך. 2. חיסכון ריבית על הקרקע. 3. חיסכון עלויות שיווק. 4. חיסכון רווח יזמי (מסתבר שוולפסון מקבל סביבות 5% ולא 15% כמו כל יזם)
אז אתה מסכים שהופמן וברונר מרוויחים? (זכותם המלאה)חברת 613 זה היזמים המשווקים, הופמן וברונר
וולפסון לא יעשה פרויקט כזה עם רווח צפוי של 5% זה סיכון מטורף להפסדים, הוא בטוח מרוויח יותר
אני באזור ה100 ולא קיבלתי עדייןאני לא ממש יודע
אני נרשמתי ממש בהתחלה וקיבלתי
חבר שלי נרשם מס' 400 בערך (אפשר לראות בשם הקובץ של מהכתב שנשלח בחודש אב) עוד לא קיבל
אם אתה בפנים או לא אפשר להתקשר ולשאול
גם אני באזור ה200+ ולא קיבלנו, אמרו לנו ששולחים בכמה נגלותאני באזור ה100 ולא קיבלתי עדיין
אני באזור ה80 ועוד לא קיבלתי...אני באזור ה100 ולא קיבלתי עדיין
מוזראני באזור ה100 ולא קיבלתי עדיין
שולחים בכמה נגלותגם אני באזור ה200+ ולא קיבלנו, אמרו לנו ששולחים בכמה נגלות
ממש לא כתבתי את זהאז אתה מסכים שהופמן וברונר מרוויחים? (זכותם המלאה)
5% רווח יוצא בערך 100 מיליון ש"ח רווח נקי לוולפסון על "עבודה משרדית" (להבנתי הכסף והסיכון לא עליו)
(חוץ מהרווח של הקבלן המבצע).
לא קיבלתי שום קובץ...המספר מופיע בשם הקובץ שקיבלת באזור חודש אב
אם לא קיבלת מכתב בחודש אב למה שתקבל מכתב המשך?לא קיבלתי שום קובץ...
על איזה מכתב בדיוק מדובר?אם לא קיבלת מכתב בחודש אב למה שתקבל מכתב המשך?
זהעל איזה מכתב בדיוק מדובר?
מה כתוב שם...
אולי פספסתי אותו
כנ"ל 100+אנחנו קיבלנו עכשיו מכתב, מס' 300+
אז לא קבלתי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים