נכתב ע"י רוצה טוב;1417643:מישהו כתב היום כמה הודעוות בשם הניק שלי בפרוג
איך אני יכול לדעת מי זה?ומדוע עשה זאת?
ומה עושים?
אני כבר כמה חודשים לא כתבתי בניק שלי כאן.נכתב ע"י EC;1417646:יכול להיות שנכנסת על איזה מחשב בבית/עבודה או כל מקום אחר והשארת את זה פתוח על השם של הניק שלך, ומישהו בא ובלי לשים לב שזה פתוח ע"ש כתב..
נכתב ע"י קראנצול;1417653:אז איך עלית על זה שכותבים בשמך?
נכתב ע"י רוצה טוב;1417648:למה שאדם יהיה לו עניין לכתוב בשם הניק שלי סתם הודעות כאן בפורום?
נכתב ע"י רוצה טוב;1417089:קונטינטל די קטן וזול
חברה שלי גם בעלת תשובה התחנה שם
נכתב ע"י רוצה טוב;1404100:?????
כשאני בררתי בבנק הם אמרו לי שזו פרוצדורה מסובכת ושלחו לי חוברת שלמה לחתום
החשבון של העמותא שלי במרכנטיל
נכתב ע"י רוצה טוב;1417080:זה מגיע ממחסור בוויטמינים
לי הבעיה הפסיקה מאז שהתחלתי לקחות ברזל וויטמין די בקביעות
תבקשי מהרופאה לעשות בדיקת דם
עוד דבר תזהרי מלנשק שהפה שלך מלא פצעים זה מדבק
תוסיף;נכתב ע"י רוצה טוב;1417671:מרפרוף בתגובות שכתב הפורץ בשמי היום אני למד כמה דברים.
נכתב ע"י מנדי שלום;1417657:לפרוץ זה התחביב של אנשים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רק שמחה :), מדוזה כחולה ו-ניק 1391673 //