- הוסף לסימניות
עד לסכום הזה הרווחים יהיו פטורים ממס, אבל אפשר להפקיד גם הרבה הרבה יותר מזה.עד 20,520 ₪ לשנה (נכון ל-2025)
אני צודק?
עד לסכום הזה הרווחים יהיו פטורים ממס, אבל אפשר להפקיד גם הרבה הרבה יותר מזה.עד 20,520 ₪ לשנה (נכון ל-2025)
אני צודק?
איזה תועלת יש בלהפקיד יותר מתקרת הפטור ממס בקרן השתלמות?עד לסכום הזה הרווחים יהיו פטורים ממס, אבל אפשר להפקיד גם הרבה הרבה יותר מזה.
הפטור בקופת גמל להשקעה זה רק במשיכה כקצבה חודשית בגיל הפנסיה, וזה אכן יתרון.אם כבר עדיף בקפ"ג להשקעה שם יש פטור ממס במשיכה לאחר גיל פנסיה
עצמאי זה מישהו שאין לו מעסיקשלום וברכה, יש לי שאלה בנוגי לקרן השתלמות לעצמאי.
הבנתי מהשרשור שאפשר להפקיד יותר מההכנסות, למעשה אני רואה שיש "חובת דיווח למעסיקים" (אולי זה משהו חדש), ושם הוא לא נותן לי לדווח יותר מההכנסה, ושם צריכים לעדכן על ההפקדות, כבר עשיתי להם העברה של הכסף, מה אפשר לעשות עכשיו?
מודה לכל מי שיודע ויענה.
לא יודע, אני כבר שבועיים שמטרטר למגדל עם אסמכתות וכו' שיעדכנו לי הפקדה בקרן השתלמות לעצמאי ובסופו של תהליך הפקידה שלחה לי קישור של חובת דיווח מעסיק, יש פה איזה טעות?עצמאי זה מישהו שאין לו מעסיק
לא הבנתי את המקרה
אתם פתחתם קרן השתלמות נפרדת במעמד עצמאי?לא יודע, אני כבר שבועיים שמטרטר למגדל עם אסמכתות וכו' שיעדכנו לי הפקדה בקרן השתלמות לעצמאי ובסופו של תהליך הפקידה שלחה לי קישור של חובת דיווח מעסיק, יש פה איזה טעות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //