- הוסף לסימניות
ניצנים בירושלים זה 25 תלמידיםאני מירושלים
לא כתוב באתר
ניצנים בירושלים זה 25 תלמידיםאני מירושלים
לא כתוב באתר
בבית יעקב זה שונהניצנים בירושלים זה 25 תלמידים
זה הסף של ניצנים בחינוך החרדיבבית יעקב זה שונה
שום אישור חריג אף פעם לא היה להם בצהרון 25 ילדותזה הסף של ניצנים בחינוך החרדי
אולי הגן של הבת שלך שייך לתכנית אחרת או שהם פתחו עם אישור חריג.
הלוואי..הגיע הזמן
שהלימודים יהיו רשמית עד 4!
כמו הבנים
למה כל השיגעון הזה
בגנים, לא בית ספרהלוואי..
לכי תראי מה הולך בשירשור של היום חינוך ארוך בביה"ס, מלא הורים מתנגדים.
עשו אישור חריג כמו שאמרתי.בגן של 23 ילדות שאין עוד גן ליד מה נראה לך יעשו![]()
אני לא מצאתי חוק מסודר בנושא של פתיחת הצהרון וגביה לפני שהצהרון נפתח בפועל.אני שואלת אם יש חוק בנושא
לא מה כל רשת החליטה שהיא עושה איך שבא לה..
אני רוצה לפנות למבקר המדינה
אנא תעזרו לי לוודא אם הרשת עוברת על חוק כלשהו
כןיש מה לפנות למבקר המדינה גם שאין חוק?
מוזר??ממש לא לבת שלי יש 23 ילדות בגן ונרשמו 17 ילדות ונפתח הצהרון
מוזר שנתנו לנהם תחת ניצנים על 17זה הסף של ניצנים בחינוך החרדי
אולי הגן של הבת שלך שייך לתכנית אחרת או שהם פתחו עם אישור חריג.
אם אין ברירה- אז אין ברירה, החוק הבסיסי זה מ15 ילדים. נכון שבחוק נתנו גם אפשרות לשיקול דעת של המפעילים/עיריה, אבל הם לא יכולים לומר למשרד החינוך שהם לא פותחים צהרון בסיטואציה כזו.מוזר שנתנו לנהם תחת ניצנים על 17
פנית למבקר המדינה?אני שואלת אם יש חוק בנושא
לא מה כל רשת החליטה שהיא עושה איך שבא לה..
אני רוצה לפנות למבקר המדינה
אנא תעזרו לי לוודא אם הרשת עוברת על חוק כלשהו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים